Çözüldü Anakart raid yapıp val5 hatasını kaldırmak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
Anakart raid yapip valoranttaki val5 hatasini kaldirabilirmiyiz?. Val 152 kalkiyor diye biliyorum ama val5 kalkiyor mu bilen arkadaslar yazabilir mi?

Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Anakart raid yapip valoranttaki val5 hatasini kaldirabilirmiyiz?. Val 152 kalkiyor diye biliyorum ama val5 kalkiyor mu bilen arkadaslar yazabilir mi?
hocam wal 152 alıyorsan bios updet +usb format ile kalkıyor ama wal 5 yani delay ban yediysen spoofer lazım sana tavsiyem ücretsiz spoofer alma

Çözüm
Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Tavsiyem formatla bios upla falan uğraşma hocam git bi araştır kaliteli bir temp spoofer bul onunla oyna kafan rahat olsun

ölmedim geri döndüm kaldığımız yerden devam
Süper Üye
Ödüller
6
Sosyal
6 HİZMET YILI
Anakart RAID yapmanın Valorant'taki VAL5 hatasını çözmeye yardımcı olacağına dair bir kanıt yoktur. RAID, sabit diskleri veya SSD'leri birleştirerek performansı artırır veya veri yedeklemesi sağlar

Valorant val5 hatası, genellikle oyunu başlatmaya çalışırken veya oyunun yüklenmesi sırasında ortaya çıkan bir hata mesajıdır. Bu hata genellikle, Riot Games sunucularına bağlanamama veya anti-cheat yazılımının yanlış çalışması nedeniyle oluşur.

1. Bağlantı Sorunlarını Kontrol Et: İnternet bağlantınızı kontrol edin ve Riot Games sunucularına bağlanıp bağlanamadığınızı test edin.
  2. Anti-Cheat Yazılımını Kontrol Et: Valorant'ın anti-cheat yazılımı olan Vanguard'ı kontrol edin. Eğer anti-cheat yazılımı açık değilse, oyunu başlatırken açın.
  3. Riot Games sunucularının çalışıp çalışmadığını kontrol edin: Riot Games'in sosyal medya hesaplarından veya web sitesinden, sunucuların çalışıp çalışmadığını kontrol edin.
  4. Valorant'ı Yeniden Yükleyin: Oyunu kaldırıp yeniden yüklemeyi deneyin.
  5. Güvenlik Duvarı Ayarlarını Kontrol Et: Valorant'ın güvenlik duvarı ayarlarını kontrol edin ve oyunun engellenmediğinden emin olun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...