Süper Üye
Anakart raid yapip valoranttaki val5 hatasini kaldirabilirmiyiz?. Val 152 kalkiyor diye biliyorum ama val5 kalkiyor mu bilen arkadaslar yazabilir mi?
hocam wal 152 alıyorsan bios updet +usb format ile kalkıyor ama wal 5 yani delay ban yediysen spoofer lazım sana tavsiyem ücretsiz spoofer almaAnakart raid yapip valoranttaki val5 hatasini kaldirabilirmiyiz?. Val 152 kalkiyor diye biliyorum ama val5 kalkiyor mu bilen arkadaslar yazabilir mi?
hocam wal 152 alıyorsan bios updet +usb format ile kalkıyor ama wal 5 yani delay ban yediysen spoofer lazım sana tavsiyem ücretsiz spoofer almaAnakart raid yapip valoranttaki val5 hatasini kaldirabilirmiyiz?. Val 152 kalkiyor diye biliyorum ama val5 kalkiyor mu bilen arkadaslar yazabilir mi?
Raid sadece ssd/hdd banını kaldırır + olarak spoofer yaparsan kalkarAnakart raid yapip valoranttaki val5 hatasini kaldirabilirmiyiz?. Val 152 kalkiyor diye biliyorum ama val5 kalkiyor mu bilen arkadaslar yazabilir mi?
Anakart RAID yapmanın Valorant'taki VAL5 hatasını çözmeye yardımcı olacağına dair bir kanıt yoktur. RAID, sabit diskleri veya SSD'leri birleştirerek performansı artırır veya veri yedeklemesi sağlarAnakart raid yapip valoranttaki val5 hatasini kaldirabilirmiyiz?. Val 152 kalkiyor diye biliyorum ama val5 kalkiyor mu bilen arkadaslar yazabilir mi?