☾⭒ königsrasse
Ultra Üye
Frekansını düşürüp çalıştırmayı denedim yine de fayda etmedi.. Ramler 1600 mhz, işlemcim bunu destekliyor fakat anakartım max 1333 mhz çalıştırabiliyor. Normalde otomatik olarak 1333'e düşürüp o hızda çalıştırması gerekiyor ama bende çalışmadı.Megahertz farkından kaynaklı bir şey olabilir gibi geliyor bana tam emin değilim ama
anakartla ilgili bir şey olabilir belki de bilemiyorum tam o işlerin adamı değilim pek kurcalamıyorum anakartları ama dediğin gibi maks megahertz kapasitesini aştığı için görmüyor olabilirFrekansını düşürüp çalıştırmayı denedim yine de fayda etmedi.. Ramler 1600 mhz, işlemcim bunu destekliyor fakat anakartım max 1333 mhz çalıştırabiliyor. Normalde otomatik olarak 1333'e düşürüp o hızda çalıştırması gerekiyor ama bende çalışmadı.
Anakartın desteklediği değere düşürerek çalıştırabilirsiniz.Arkadaşlar desteklediğinin üstünde mhz ram takarsanız anakart desteklediği max mhz'de çalıştırır bir çok forumda böyle yazıyordu ona uyaraktan aldım sıkıntı yok iade edeceğim.
tek bir slot 8 gb desteklemiyor bir öncekinde öyle aldım zatenkardeşim peki neden 2 adet 4 lük aldın bir adet 8 lik alsan da aynı işlemi görmez miydin hemde garnati olurdu
2 adet ddr2 - 2 adet de ddr3 yuvarsı var ve şu ana kadar ddr3 yuvalarına hiçbir şey takılmadı tertemiz duruyorlardı. Belki içleri falan tozlanmıştır yıllardır boş bekliyorlardı çünkü.Uyum sağlamaktadır gönül rahatlığı ile kullana bilirsin
Post automatically merged:
Ram yuvalarında sıkıntı olabilir mi daha önce kullandığınız ram'i taktığınızda görüntü almanıza yardımcı oluyor mu ?
O ddr3 yuvalarını temizleme şansın varsa temizliyip dene birdetek bir slot 8 gb desteklemiyor bir öncekinde öyle aldım zatenher bir slot max 4 gb destekliyor diye buna geçtim fakat bu da çalışmadı
Post automatically merged:
2 adet ddr2 - 2 adet de ddr3 yuvarsı var ve şu ana kadar ddr3 yuvalarına hiçbir şey takılmadı tertemiz duruyorlardı. Belki içleri falan tozlanmıştır yıllardır boş bekliyorlardı çünkü.
Ayriyeten bu zamana kadar kullandığım ddr2 ramleri yine taktım yine çalışıyor hiçbir problem yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?