Selamlar,
1 2 gün önce lpreborn u denemek için oyuna giriş yapmıştım CPU ve Disk yönetimi aşırı derecede yükseldi bir süre oynadıktan sonra oyunu kapattım ve bilgisayar kapanmış. Anladığıma göre anakart yanmış (ciddi yanık cpu güç girişinde ve alttaki lehimler) sebebi bu program olabilirmi yada memory loader cpu yu fazla kullanıyormudur ?
CPU: amd fx6100
anakart: m5a78l-m le
Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
En standart kartlar bile 85-90 derecenin üzerine çıkmadan erime, yanma yapmaz. Loader'dan kaynaklandığını düşünmüyorum. Bu derecelere çıkıpta soğutmadıysanız sizin hatanız olmuş.
En standart kartlar bile 85-90 derecenin üzerine çıkmadan erime, yanma yapmaz. Loader'dan kaynaklandığını düşünmüyorum. Bu derecelere çıkıpta soğutmadıysanız sizin hatanız olmuş.
dostum onun başka bir sebebi vardır ve bu hileleri çok kişi kullanıyor ve kimsede böyle bir şikayet yok o yüzden bilgisayarında virüs olma ihtimali çok yüksek
dostum onun başka bir sebebi vardır ve bu hileleri çok kişi kullanıyor ve kimsede böyle bir şikayet yok o yüzden bilgisayarında virüs olma ihtimali çok yüksek
anladım ama senin bilmediğn arkada çalışan uygulamalar olabilir benim bir ara windows gezgini dosyasının içinde vardı silinmiyordu ve format atmıştım bu yüzden olmuş olabilir seninki de
şuana kadar hiç duymadım büyük ihtimalle denk geldi. elektrik dalgalanması oldu mu evde farkettin mi hiç? ya da son zamanlarda bilgisayarda çalışmasında değişiklik. fan hızlarında değişiklik
Sıcaklık açısından sıkıntılı bir cpu eğer soğutucuyu anakarta tam oturtamadıysan bir yanma olmuş olabilir başka türlü açtığın programla hiçbir alakası olduğunu sanmıyorum yanmasının
Ben bu forumda bayadir varım hileleri kullanıyorum bir sorun olmadı böyle muhtemelen cpu fani bozulmuş ve soğutma yapmamıştır yoksa loader böyle bir yük vermez pcye hile de öyle