Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Laptopun ısısı çok yüksek macun falan yenilecektim ama ana kart üstünde 1 tane vida çıkmıyor fena yalama olmuş bunu nasıl çıkartabilirim ana karta baskı uygulamak istemiyorum kırılırsa kötü olur.
Bilmediğin işe girişme daha büyük bir masraf çıkarma başına. Isınma için macundan önce bakacağın yer fanın üflediği radyatördür. Radyatör toz ile kaplanmış olabilir fanın gönderdiği hava içinden geçmiyor olabilir. Radyatör temizliği yap sonra ısıyı kontrol et. Macun cabuk değişmesi gereken bir şey değildir.
bilen birisine yaptırsan iyi olur ama sen yapacaksan lastik koyup öyle denemen gerekecek ama çok ince bir lastik ile dene çünkü baya bir baskı uygulayacaksın
Arkadaşlar saolun mesajlarınız için postu paylaştığım gün çıkartmayı başardım. ama ana karttan ayırdım geri takamıyorum , macunladım cihazda iyileşmeler oldu teşekkürler yorumlar için.
Pense ile tutabiliyosan tut tutamıyorsan vidanın üstüne gelicek bir metal ısıt vidanın üstüne deydir erıttır daha sonra biraz daha büyük mm vida takarsın işin çözülür