anakart vidası çıkmıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Laptopun ısısı çok yüksek macun falan yenilecektim ama ana kart üstünde 1 tane vida çıkmıyor fena yalama olmuş bunu nasıl çıkartabilirim ana karta baskı uygulamak istemiyorum kırılırsa kötü olur.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Uzman Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Bilmediğin işe girişme daha büyük bir masraf çıkarma başına. Isınma için macundan önce bakacağın yer fanın üflediği radyatördür. Radyatör toz ile kaplanmış olabilir fanın gönderdiği hava içinden geçmiyor olabilir. Radyatör temizliği yap sonra ısıyı kontrol et. Macun cabuk değişmesi gereken bir şey değildir.

Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Elinizden geldiğince temizleyip bir test yapın soğutucunuz yoksa alın, olmuyorsa bilinen bir bilgisyarcıya götürün derim.

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
lastik band yardımı ile tornavidanın ucu ile vida arasına koyun bastirin vida açılabilir

Onaylı Üye
Ödüller
3
8 HİZMET YILI
kardeşim vidanın dibinden zippo gazı veya kontak sprey varsa sık ufak bir çevirmede açılır tiner kullanma daha sertleşiyor :) bol şans :)

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
bilen birisine yaptırsan iyi olur ama sen yapacaksan lastik koyup öyle denemen gerekecek ama çok ince bir lastik ile dene çünkü baya bir baskı uygulayacaksın

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
laptop marka modeline göre sökme işlemlerine internetten bak tek bir vida kaldıysa ve çıkmıyorsa zorlama fazla..

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar saolun mesajlarınız için postu paylaştığım gün çıkartmayı başardım. ama ana karttan ayırdım geri takamıyorum , macunladım cihazda iyileşmeler oldu teşekkürler yorumlar için.

Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Pense ile tutabiliyosan tut tutamıyorsan vidanın üstüne gelicek bir metal ısıt vidanın üstüne deydir erıttır daha sonra biraz daha büyük mm vida takarsın işin çözülür

Zum Zum
Uzman Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
vidayı yalama yapabilirsin veya anakarta hasar da verebilirsin anlayan birine götürmen daha sağlıklı olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...