CPU-Z de ve diğer programlarda anakart yerinde
Casper la ilgili şeyler yazıyor yani bilgisayarın markası.
Kasayıda açmak istemiyorum yardım edin nerden bakabilirim?
kasanın modelini yazarsan belki internetten bulabilirz hangi anakart oldugunu onun dışında içini açmadan bakman yazılımsal olarak desteklenmiyor sanırım
kasanın modelini yazarsan belki internetten bulabilirz hangi anakart oldugunu onun dışında içini açmadan bakman yazılımsal olarak desteklenmiyor sanırım
yeni ekran kartı alacağımda... Kasayı aldığım sene **lar i7 4770 koyup (o zamanın en iyisi) Gt 630 ekran kartı koymuşlar o zamanda gtx 950 vardı en azından gtx 750 ti koysalardı ne güzel olurdu. internette gezinirken ekran kartının anakartla uyumlu olması gerekiyor diye bir şey görmüştüm o yüzden bakıyorum
keşke modelini bulabilsem kasa biraz eski 3-4 yıl önce aldım kasanın üstünde yazı bulamadım kasada sadece "Casper" ve "i7" diye yazı var. İnternette ona benzer şu kasayı buldum :
keşke modelini bulabilsem kasa biraz eski 3-4 yıl önce aldım kasanın üstünde yazı bulamadım kasada sadece "Casper" ve "i7" diye yazı var. İnternette ona benzer şu kasayı buldum :