onerdıgın parçalar ile mi 400fps alıyorum yoksa bendekı sıstem ile mi anlaadım tam olarakbütçe min 5k yazmışsın kendi mevcut işlemcin düşük 5k bütçen varsa işlemci anakart ekran kartı satıp 3.ünüde degistirebilirsin
mevcut parçalardanda gelecek paralarla b550 ryzen 5 5600 ve rx5500xt li falan bi sistem kurabilirsin
bu parçalar ile valorantta 400fps üstü alıyorsun sen düsün artık
dedıgın soketi cpuz uygulamasından gorebılırmıyımGDDR Soketini Belirtirsen Sana Daha Senkronizeli Yardımcı Olabilirim.
rtx 3050 güzel olabilir.merhabalar ,
Şuan güncel olarak kullandığım anakart ;
Ekli dosyayı görüntüle 84131
Kullandığım anakarta uygun bütçe dostu bir ekran kartı arıyorum.
Birde tam olarak aradığım ekran kartları nvidia 2060 3050ti uyar mı ?
güncel ekran kartımı da buraya bırakayım;
Ekli dosyayı görüntüle 84132
ekstra olarak ufak bir soru yazmak istiyorum (moderatörler silmez umarım , çünkü 1cümle için konu açmakla uğraşmak istemedim ayrı yetende cok gereksız mesak oluyor spam atmakdan elim ağrıyor.)
kısa süre önce win11 geçtim ve sürekli güncel olarak girdiğim her oyunda beni oyundan atıyor ve hangi yolu denediysem de çözüme kavuşamadım. Valorantta çok atıyor mesela oyundan beni.
bundan öncede win10 'dan 11'e geçme sebebimde valoranttan gereksiz yere ban yedım ve ticket atmam rağmen banım kalkmadı, win10 geri dönmeyi düşünüyorum fakat valoranta girince tekrardan ban yermıyım onu merak edıyorum.
anakartımın şuan BIOS update güncel olarak kurulmuştur. (genelde bunu öneriyorlar o yüzden yazdım bios update şuan güncel)
teşekkürler.
rx 5500 al iyi gider incedenmerhabalar ,
Şuan güncel olarak kullandığım anakart ;
Ekli dosyayı görüntüle 84131
Kullandığım anakarta uygun bütçe dostu bir ekran kartı arıyorum.
Birde tam olarak aradığım ekran kartları nvidia 2060 3050ti uyar mı ?
güncel ekran kartımı da buraya bırakayım;
Ekli dosyayı görüntüle 84132
ekstra olarak ufak bir soru yazmak istiyorum (moderatörler silmez umarım , çünkü 1cümle için konu açmakla uğraşmak istemedim ayrı yetende cok gereksız mesak oluyor spam atmakdan elim ağrıyor.)
kısa süre önce win11 geçtim ve sürekli güncel olarak girdiğim her oyunda beni oyundan atıyor ve hangi yolu denediysem de çözüme kavuşamadım. Valorantta çok atıyor mesela oyundan beni.
bundan öncede win10 'dan 11'e geçme sebebimde valoranttan gereksiz yere ban yedım ve ticket atmam rağmen banım kalkmadı, win10 geri dönmeyi düşünüyorum fakat valoranta girince tekrardan ban yermıyım onu merak edıyorum.
anakartımın şuan BIOS update güncel olarak kurulmuştur. (genelde bunu öneriyorlar o yüzden yazdım bios update şuan güncel)
teşekkürler.
amd alcaksan rx5500 nvd istersen 2060 super alrx 5500 al iyi gider inceden
Anakart Seri Numarasından İnternetten Ne Olduğuna Bakabilirsin. Veya Anlıyorsan Aç Kasanın Kenarını Bak Sokete Anlamıyorsan Soketin Kenarında Bir Yerde Yazıyor GDDR Kaç Olduğu..onerdıgın parçalar ile mi 400fps alıyorum yoksa bendekı sıstem ile mi anlaadım tam olarak
Post automatically merged:
dedıgın soketi cpuz uygulamasından gorebılırmıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?