Anasayfa öneri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Atom ve ben bu kadar parçalanmayı hak etmedik
Banlı Üye
8 HİZMET YILI
Sitenin anasayfasında görünen konu sayısı çok az.Bir kere zaten 1 günde baya konu açılıyor ve açılan önemli konuların çoğu altta kalıyor.Gün içinde giriş yapan kullanıcılar bu konulardan faydalanamıyor.

En basitinden örnek vereyim:Forumda bir sürü güncel pointer paylaşılıyor faydalanan faydalanıyor fakat o an offline olan ve ihtiyacı olan kullanıcılar göremiyor.Daha sonra giriş yaptığında pointer istek konusu açmak zorunda kalıyor.Can sıkıcı bir durum
Görünen konuları biraz daha arttırsanız ya da önemli ve ilgi gören konuları bir süreliğine sabitleseniz ?

Uzman Üye
Ödüller
5
Sosyal
6 HİZMET YILI
ilgisi olan insanlar zaten konular içerisinden günlük pointerlara erişebilir bence hocam,iyi forumlar

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
8 HİZMET YILI
  • Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
8 HİZMET YILI
Dürüst olmak gerekirse kimse aşağılara inip ihtiyacı olan konuları bulmayı akıl edemiyorlar.Forumda kaç kere pointer istek konusu gördüğümüzü çok iyi biliyorsunuz

Hatalarımdan pişmanmıyım
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Dahada kirlilik olur gerek yok bence.

Isse Kun
Emektar Üye
Ödüller
13
Sosyal
7 HİZMET YILI
Güncel pointer bulmak isteyen forumda araştırma yaparak (Wolftü Pointer konusuna bakarak) bulabilir.

ѕweeтнαcĸ
Seçkin Üye
7 HİZMET YILI
bu konuda banada çok mesaj geliyor yok pointer ver yok karakter kodları ver :D adamlar araştırmayı bilmiyorlar benim bir konumu gördükleri için herşeyi benden istiyorlar.. artık bende cevap vermiyorum, zor değil aradığın her şey forumun ana sayfasında bulunuyor yane pointer ise ctrl+f yaparak yazıp bulabiliyorsun hiçbir şey bilmeyen sağ üsteki arama kısmına yazar bence kullanıcalar da biraz saf :D
Yane bu konuda adminlerin genişletmeside pek bir fayda etmez.. yapacak bir şey yok öğrenecekler...

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
8 HİZMET YILI
Evet yani o konuda da haklısın

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
İşi olan bakıyor zaten ama haklı olabilirsin

🌟🌟🌟🌟🌟
Donator
Ödüller
10
Sosyal
6 HİZMET YILI
bencede oyle yapilmasi lazim cunku ben ros hilesini 3 4 gundur ariyorum ve bulamadim bu gun buldum ve hilede bazi deisiklikler yapilmis cok uzuldum

Uzman Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Güncel pointer bulmak isteyen forumda araştırma yaparak (Wolftü Pointer konusuna bakarak) bulabilir.

Dediği gibi bulmak isteyen araştırır öyle adam yazsın direk eline mi verelim kodları emek versinler dostum :D

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
8 HİZMET YILI
Dediği gibi bulmak isteyen araştırır öyle adam yazsın direk eline mi verelim kodları emek versinler dostum :D
Araştırmaktan acizler,kaç kez gördüm yasak olduğunu bildiği halde pointer istemek için konu açanlar var .dd

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Bende doğru buluyorum gerekli konular altta kalıyor .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...