Anaxinomus uyarı atmaktan vazgeç herşeyime uyarı atıyorsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kıskanıyormusun Yapma
Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Sürekli uyarı atıyor bana uyarı atığı coğu şeyide anlamadım gitti galiba canı sıkılıyor.

Ekli dosyalar

• Adsız.png
    149.9 KB · Görüntüleme: 171
  • Adsız.png
    212.5 KB · Görüntüleme: 152
Kurucu
Ödüller
23
10 HİZMET YILI
Çünkü bahsi geçen hilenin sitenin adının kullanımı yasak hatta herhangi bir başka hile sitesinin de isminin veya linkinin atılması yasak. Anlamayacak ne var bunda neden ısrarcı bir şekilde tekrarlıyorsun?

Atom ve ben bu kadar parçalanmayı hak etmedik
Banlı Üye
9 HİZMET YILI
Çünkü bahsi geçen hilenin sitenin adının kullanımı yasak hatta herhangi bir başka hile sitesinin de isminin veya linkinin atılması yasak. Anlamayacak ne var bunda neden ısrarcı bir şekilde tekrarlıyorsun?
Belki bu konuda değil ama saçma uyarılar attığı doğru...Başıma gelmedi değil

Efsane Üye
7 HİZMET YILI
Reis Sen Bi Önce Kuralları Okusan Detaylı Öyle Konu Açsan

Süper Üye
Ödüller
8
Sosyal
7 HİZMET YILI
Hangi hile diyerek bir bait atayım biri yazınca uyarı alsın.

❤❤
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Başka sitenin hilesini Paylasmak Yasak Die Biliyorum

Seçkin Üye
7 HİZMET YILI
Resimlere büyüteçle bakmamız lazım herhalde.

Süper Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Boşa rapor atmışsın uyarı yemişsin ban yemen lazımdı teşekkür etmen gerekirken başka şeyler yapıyorsun.

Kıskanıyormusun Yapma
Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Link yok site reklamı yok sadece crackleyecek biri diyorum pak global veya farkli bişey yaz googleye bak cıkıyormu o hile?
Post automatically merged:

Reis Sen Bi Önce Kuralları Okusan Detaylı Öyle Konu Açsan
Dostum reklam yok site linki yok sadece sizlere yardımcı olmak için crackeed istedim hileye.
Post automatically merged:

Boşa rapor atmışsın uyarı yemişsin ban yemen lazımdı teşekkür etmen gerekirken başka şeyler yapıyorsun.
Yalakalıkta kacıncı seviye bu?

The story about good
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
banada boş uyarı atmadı değil bir ara bana kafayı takmıştı haklı olduğum bir konuda kendimi çok iyi savunmuş ince detayları ve kanıtlarıyla haklı olduğumu laf sokmuştum anaxinomus orda kafayı bir taktı ardı ardına uyarı yağdı uyarı sayısından süreli ban yedim diyceksiniz uyarının sebebi vardır varsa bile bana kafayı takıp uyarı atmalık şeyler araması çok seri uyarı attı ard arda

Kıskanıyormusun Yapma
Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Evet öyle egosu var.

Seçkin Üye
7 HİZMET YILI
Adam sana kötü bir şey dediyse sende uzatmıyacaksın. Haklı olduğunu düşünüyorsan adamın mesajını raporlayacaksın. Ben Anaxinomus'u tanırım o beni tanımaz eski hesabımı bilir de neyse. Adam gereksiz uyarı atsa buraya kadar gelmezdi. Yetkisi alınırdı diye düşünüyorum. Zorunuz ne? Görevini yapıyor.

aka panic.rs
Kurucu
Ödüller
22
Sosyal
10 HİZMET YILI
(Açtığını konu kategori ile uyumlu olmak zorunda.)

Detay :
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Uyarı 2 (Raporlama bölümü Muhabbet bölümü değil. )

Detay :
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Gereksiz uyarı atıldığını düşünmüyorum. Bu açmış olduğun konu ile haksız olduğun halde üstün çıkmaya çalışmışsın. Uyarıların her birinde Resimli bir şekilde kanıtlanıyor.
Normalde yönetim ekibinin size hesap verme gibi bir zorunluluğu yok. kuralları daha detaylı okursan forumda hiç uyarı yemeden durabilirsin.

Bu açmış olduğun konu bile gereksiz ve boş. kime neyi kanıtlamaya çalışıyosun ? herşeyi görüyoruz zaten. uyarının haksız olduğunu düşünüyorsan @#MorpHeus ve diğer yetkililere özel mesaj olarak atıcaksın. ki bu uyarıların hiçbiri haksız değil. + Kilit.

Kurucu
Ödüller
23
10 HİZMET YILI
Açtığın bir konuda hilenin menüsü ve adı geçiyor hafızanda kalmadıysa özelden atabilirim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...