Kıskanıyormusun Yapma
Onaylı Üye
Belki bu konuda değil ama saçma uyarılar attığı doğru...Başıma gelmedi değilÇünkü bahsi geçen hilenin sitenin adının kullanımı yasak hatta herhangi bir başka hile sitesinin de isminin veya linkinin atılması yasak. Anlamayacak ne var bunda neden ısrarcı bir şekilde tekrarlıyorsun?
HaklıUyari atiliyorsa bir sebebi vardir.
Adam HaklıÇünkü bahsi geçen hilenin sitenin adının kullanımı yasak hatta herhangi bir başka hile sitesinin de isminin veya linkinin atılması yasak. Anlamayacak ne var bunda neden ısrarcı bir şekilde tekrarlıyorsun?
Link yok site reklamı yok sadece crackleyecek biri diyorum pak global veya farkli bişey yaz googleye bak cıkıyormu o hile?Çünkü bahsi geçen hilenin sitenin adının kullanımı yasak hatta herhangi bir başka hile sitesinin de isminin veya linkinin atılması yasak. Anlamayacak ne var bunda neden ısrarcı bir şekilde tekrarlıyorsun?
Dostum reklam yok site linki yok sadece sizlere yardımcı olmak için crackeed istedim hileye.Reis Sen Bi Önce Kuralları Okusan Detaylı Öyle Konu Açsan
Yalakalıkta kacıncı seviye bu?Boşa rapor atmışsın uyarı yemişsin ban yemen lazımdı teşekkür etmen gerekirken başka şeyler yapıyorsun.
Evet öyle egosu var.banada boş uyarı atmadı değil bir ara bana kafayı takmıştı haklı olduğum bir konuda kendimi çok iyi savunmuş ince detayları ve kanıtlarıyla haklı olduğumu laf sokmuştum anaxinomus orda kafayı bir taktı ardı ardına uyarı yağdı uyarı sayısından süreli ban yedim diyceksiniz uyarının sebebi vardır varsa bile bana kafayı takıp uyarı atmalık şeyler araması çok seri uyarı attı ard arda
Adam sana kötü bir şey dediyse sende uzatmıyacaksın. Haklı olduğunu düşünüyorsan adamın mesajını raporlayacaksın. Ben Anaxinomus'u tanırım o beni tanımaz eski hesabımı bilir de neysebanada boş uyarı atmadı değil bir ara bana kafayı takmıştı haklı olduğum bir konuda kendimi çok iyi savunmuş ince detayları ve kanıtlarıyla haklı olduğumu laf sokmuştum anaxinomus orda kafayı bir taktı ardı ardına uyarı yağdı uyarı sayısından süreli ban yedim diyceksiniz uyarının sebebi vardır varsa bile bana kafayı takıp uyarı atmalık şeyler araması çok seri uyarı attı ard arda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?