hocam botu bilgisayara nasıl kuruyoruz detaylı anlatım mevcut muArkadaşlar 8 saatlik deneyimim sonucu 1 levelden 9 levele ulaşmış. 8 saatte 17 maç atmış. 2 tane lose almış2 maçta Penta atmış. 1-2 maçını komple izledim. Giriş seviye bot ile aynı hareketleri yapıyor diyebiliriz. Gayet iş görür gayet güzel bir bot. Öncelikle (başka forumun adını vermek sıkıntı olabilir diye kısaltma kullanacağım) THT e sonrasında bu konuyu bizler için paylaşan arkadaşıma çok teşekkür ederim. Çok güzel bir paylaşım. Bazıları elektrik parası ile ilgili yorumları var. Bir pcde 3-4 hesap açarak iş yaparsanız göz ardı edilebilecek bir durum.
Thanks mate for sharing it!AnchorBot, one of the newest and most stable bots on the market, was cracked by tht and its source code was leaked, the bot's license control system was deactivated. After downloading the source code of the program from the link I will give below, you need to download the necessary python libraries to run it. If you don't have Python, install it on your computer, then download all the libraries that give you an error because of their absence when you run the program as "pip install required_library" from cmd. But there are a few notes I should give about the download phase:
* Do not try to download the libraries with the name you see directly, you can download something wrong, instead, whatever the error is, type the name of the library into google and find what you need to download that way.
*If you do as I said, the only library that can cause you trouble will be "pyrebase". To download it, you have to type "pip install pyrebase4", I was able to run the program like this, it was noted in the source code that it should be downloaded this way as well.
This bot can make your account 30 lvl by working full-time in 3 days. It automatically enters the matches by itself.
Source code of the bot:Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Aslında yazı açık ve net arkadaşlar. Armut piş ağzıma düş hesabı yapmayalım biraz kafa yoralım. Konu sahibinin yazılarını okuyarak Python bilmeyen birisi bile rahatlıkla kurup halledebilirhocam botu bilgisayara nasıl kuruyoruz detaylı anlatım mevcut mu
kursak sormazdım dostum neyse canın sağolsunAslında yazı açık ve net arkadaşlar. Armut piş ağzıma düş hesabı yapmayalım biraz kafa yoralım. Konu sahibinin yazılarını okuyarak Python bilmeyen birisi bile rahatlıkla kurup halledebilir
şu an hala çalışıyor mu hocam çok işime yarar daPiyasadaki en yeni ve stabil botlardan biri olan AnchorBot, botun lisans kontrol sistemi deaktif edilmiştir. Programın kaynak kodunu aşağıda vericeğim linkten indirdikten sonra çalıştırmak için gerekli python kütüphanelerini indirmeniz gerekmektedir. Python yoksa bilgisayarınıza yükleyin, ardından cmd den "pip install gerekli_kütüphane" şeklinde programı çalıştırdığınızda yokluğu yüzünden size hata verdiği bütün kütüphaneleri indirin. Ama indirme aşamasıyla ilgili vermem gereken bir kaç not var:
*Kütüphaneleri direk gördüğünüz ismiyle indirmeye çalışmayın yanlış bişey indirebilirsiniz, onun yerine hata neyse, hangi kütüphaneden kaynaklıysa onun adını google a yazıp neyi indirmeniz gerekliğini o şekilde bulun
*Dediğim gibi yaparsanız size sıkıntı çıkarabilecek tek kütüphane "pyrebase" olucak. Bunu indirmek için "pip install pyrebase4" yazmanız lazım, böyle çalıştırabildim programı ben ki kaynak kodda da bu şekilde indirilmesi gerektiği not düşülmüş
Bu bot hesabınızı 3 gün içerisinde full-time çalışarak 30 lvl yapabiliyor. Kendi kendine maçlara otomatik giriyor.
Botun Kaynak kodu:Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Hiçbi şey anlamadım yazıdan nası yaptın.Aslında yazı açık ve net arkadaşlar. Armut piş ağzıma düş hesabı yapmayalım biraz kafa yoralım. Konu sahibinin yazılarını okuyarak Python bilmeyen birisi bile rahatlıkla kurup halledebil
Nasıl çalıştırdın hocam pyhton indirdim ama tıklayınca açılmıyor bile exeBotu kullanıyordum geçen güncellemeye kadar (pazar günü gelen) ancak şu an çalışmıyor. Botun olayı giriş seviyesi botlara karşı otomatik oynuyor. Şuan kullanıp da çalıştırabilen var mı? Gelen güncellemeyle birlikte değişiklik olmuş olabilir bu sebepten çalışmıyor.
Edit: Python kütüphanelerini silip tekrar indirince düzeldi. Bot çalışıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?