Üzüldüm adınaMate 10 lite seri üzgün
Yazı uzun olunca baktığınız telefon modeli arada kaynıyor sayfada bul yaparak daha çabuk sonuç elde edebilirsinizmate 20 lite yok sandım en sondaymıs
Vallah ne desen haklısın o kadar para veriyoruz bari donmasınA8 2018 ve S10e guncelleme almis iyi bu surumlerde bari donma kasma olmasin abi ya telefonlara donanimdan once saglam bi yazilim guncellemesi sart donma kasma yapan telefonu kimse kullanmak istemez
Ne diyelim Telefonuna guncelleme gelenlere hayirli olsun...
2ana güncelleme alıyor onun harici almıyorValla benim Telefon Var GM8 Ohh Bee. Android 10 Betasını Almıştı Zatende Bu da ayrı bi rahatlama getirdi. Tahminimce Android 11 ide Alır GM8.
alır alır bekle xdValla benim Telefon Var GM8 Ohh Bee. Android 10 Betasını Almıştı Zatende Bu da ayrı bi rahatlama getirdi. Tahminimce Android 11 ide Alır GM8.
Betası güzel mi?
Betası güzel mi?
Zaten hepsinde yazar zamanla evrim geçirir merak etmebaya güzel 9 yazıyor ama 10o siz takılmayın
Telefonumun 2 Yıllık garantisi var Yani 2 yıl daha güncelleme alması garantialır alır bekle xd
Benimkininde 22 ay garantisi var ama bitti artık android 10 harici ana güncelleme almayacakTelefonumun 2 Yıllık garantisi var Yani 2 yıl daha güncelleme alması garanti
Ozm bende general mobile ın kampanyalarından birinden yararlanarak gm9 falan geçerim o alır herhalde android 11'i.Benimkininde 22 ay garantisi var ama bitti artık android 10 harici ana güncelleme almayacak
10u alır ama 11i alması imkansız. işletim sistemi sonuçta 1 senede yapımı bitmezTelefonumun 2 Yıllık garantisi var Yani 2 yıl daha güncelleme alması garanti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?