- Konuyu başlatan
-
Uzman Üye
umarım olur dostum iyi çalışmalar bu sorunu çozebilirsek devrim olur.çalıştırmaz dostum ama takıpteyıp onun bir şeyini duymuştum bilgilendiricem seni yüksek ihtimalle hata vere bilir ama deneyince atıcam nasıl yaptıgımı sana iyi formlar
Var dostum ama böle hataları var ben eksiğimi söylerim formdaki takıpçi arkadaşlarımızda yardımcı olurlar bize.umarım olur dostum iyi çalışmalar bu sorunu çozebilirsek devrim olur.
wineHQ ile açtım ama listeyi aşağı sürükleyemedimVar dostum ama böle hataları var ben eksiğimi söylerim formdaki takıpçi arkadaşlarımızda yardımcı olurlar bize.
bide şu huawei nova 3i root atamadım rot kilidi varmış kilit kodu paralı sitelerde veriliyormuş.
bildiğiniz ucretsiz yolu var mı.
emulator. android x86 ve mobil tüm yolları deniyorum.
Post automatically merged:
wineHQ ile açtım ama listeyi aşağı sürükleyemedim
ortak sen o şekil bak bende wineHQ ile başka yollar deniyecem umarım olur.
tamam dostum yaparsam daha da detaylı anlatıcam yüzeysel oldu biraz.ortak sen o şekil bak bende wineHQ ile başka yollar deniyecem umarım olur.
aslında bunu yapabilecek kişi nader11ndu
kusura bakma ortak bu programın ismi ne veya siteEkli dosyayı görüntüle 35916
dostum bunu kur tekefon sürücülerini kur ve usb debug kilit kaldırma anahtarı gelicek karşına iyi formlarEkli dosyayı görüntüle 35917
Post automatically merged:
tamam dostum yaparsam daha da detaylı anlatıcam yüzeysel oldu biraz.
Dostum çok üzgünüm site ismi veremıyoruz form kuralları gereği ama araştırısan emin ol hemen kareşına çıkıcak emin olkusura bakma ortak bu programın ismi ne veya site
aslında android x86 için baktım ama güvenli bir şekilde kullanmak için yani lua falan değilkardeş sen telefonda hile kullanmak istiyosun galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?