- Konuyu başlatan
-
tamam hocam tabi herkesin tercihi farklıdır kimi zevk alır kimi almaz ama telefonuna üzüldüm Allah en iyisinden almanı nasip etsin inşallahBen uzun zamandır mobilden oyun oynamıyorum zevk almadığımdan. Ve düzgün bir telefonum olmadığındanPek bilgim yok açıkcası online oyunlarda
Çok teşekkür ederim kankatamam hocam tabi herkesin tercihi farklıdır kimi zevk alır kimi almaz ama telefonuna üzüldüm Allah en iyisinden almanı nasip etsin inşallah
piyasa baya fırladı doğru diyonÇok teşekkür ederim kankaBütçem var ama bekliyorum malum fiyatları.
tamamdır hocamlucky patcher ı oneririm hemen hemen her oyunda faydası olur
Bir önerin var mı senin? Bütçe 3k ayırırım telefona. Redmi note 9s Veyahut Realme 7 düşünüyorumpiyasa baya fırladı doğru diyon
hocam eger bir tık üzerine çıkabilirsen poco x3 öneririm tabi note 9s de güzel alınabilir realme hiç kullanmadım o konuda bişey diyememBir önerin var mı senin? Bütçe 3k ayırırım telefona. Redmi note 9s Veyahut Realme 7 düşünüyorum
Olabilir aslında ama çıtayı çok yükseltmek istemiyorum bi kenara para ayırmak içinhocam eger bir tık üzerine çıkabilirsen poco x3 öneririm tabi note 9s de güzel alınabilir realme hiç kullanmadım o konuda bişey diyemem
hocam sen en iyisi epey den aklındaki modelleri karşılaştır fiyatına göre hangisinin donanımı iyiyse onu al tabi hic bilmediğin markalar da olmasın dilin yanmasın sonraOlabilir aslında ama çıtayı çok yükseltmek istemiyorum bi kenara para ayırmak için
Tamamdır kral şuan beklemedeyim hala dediğim 2 model arasında kaldımhocam sen en iyisi epey den aklındaki modelleri karşılaştır fiyatına göre hangisinin donanımı iyiyse onu al tabi hic bilmediğin markalar da olmasın dilin yanmasın sonra
sen dediğim gibi yap iki telefonun da kullanıcı yorumlarını ince değerlendir ona göre al işini sağlama almış ol kısacasıTamamdır kral şuan beklemedeyim hala dediğim 2 model arasında kaldım
Anladım Teşekkürlersen dediğim gibi yap iki telefonun da kullanıcı yorumlarını ince değerlendir ona göre al işini sağlama almış ol kısacası
rica ederim ben teşekkür ederimAnladım Teşekkürler
tamamdır hocamarkadaşlar yazdı çözmeye çalışıyorum uygulamayıLucky Patcher Göz atabilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?