12 Eki 2018 Yasaklandı #1 dear Dai D Banlı Üye Katılım 26 Nis 2016 Mesajlar 933 Çözümler 2 Tepki puanı 228 Ödüller 6 10 HİZMET YILI Bazı sitelerde veya market uygulamalarında modlu apk paylaşılıyor, benim istediğim ise bazı offline oyunlarda para hilesi yapmak. Yardım edeceklere teşekkürler...
Bazı sitelerde veya market uygulamalarında modlu apk paylaşılıyor, benim istediğim ise bazı offline oyunlarda para hilesi yapmak. Yardım edeceklere teşekkürler...
12 Eki 2018 #2 #AlbatroZ Seçkin Üye Katılım 15 Eyl 2016 Mesajlar 588 Tepki puanı 121 Ödüller 11 9 HİZMET YILI Rootsuz Lucky Patcher diye bir program var çoğu oyunlarda işe yarıyor Oyla 0 Olumsuz oyla
12 Eki 2018 #3 celil271122 C Uzman Üye Katılım 26 Kas 2017 Mesajlar 277 Tepki puanı 30 Yaş 25 8 HİZMET YILI lucky patcher dene belki yaparsın Oyla 0 Olumsuz oyla
12 Eki 2018 Yasaklandı #4 javabex J Banlı Üye Katılım 9 Ağu 2018 Mesajlar 194 Tepki puanı 34 Yaş 26 7 HİZMET YILI Lucky Patcher , Game Guardian gibi uygulamalar ile yapa bilirsin, lucky patcherde sanırım apk çıkartma vardı, hileyi yapıp o hileli apkyı çıkartıp paylaşa bilirsin. Oyla 0 Olumsuz oyla
Lucky Patcher , Game Guardian gibi uygulamalar ile yapa bilirsin, lucky patcherde sanırım apk çıkartma vardı, hileyi yapıp o hileli apkyı çıkartıp paylaşa bilirsin.
12 Eki 2018 Konuyu başlatan Yasaklandı #5 dear Dai D Banlı Üye Katılım 26 Nis 2016 Mesajlar 933 Çözümler 2 Tepki puanı 228 Ödüller 6 10 HİZMET YILI cCcAlbatrozcCc' Alıntı: Rootsuz Lucky Patcher diye bir program var çoğu oyunlarda işe yarıyor Genişletmek için tıklayın ... rootum var ve uygulamaların %80inde lucky patcher çalışmıyor javabex' Alıntı: Lucky Patcher , Game Guardian gibi uygulamalar ile yapa bilirsin, lucky patcherde sanırım apk çıkartma vardı, hileyi yapıp o hileli apkyı çıkartıp paylaşa bilirsin. Genişletmek için tıklayın ... game guardianda çoğu oyunda işe yaramıyor Oyla 0 Olumsuz oyla
cCcAlbatrozcCc' Alıntı: Rootsuz Lucky Patcher diye bir program var çoğu oyunlarda işe yarıyor Genişletmek için tıklayın ... rootum var ve uygulamaların %80inde lucky patcher çalışmıyor javabex' Alıntı: Lucky Patcher , Game Guardian gibi uygulamalar ile yapa bilirsin, lucky patcherde sanırım apk çıkartma vardı, hileyi yapıp o hileli apkyı çıkartıp paylaşa bilirsin. Genişletmek için tıklayın ... game guardianda çoğu oyunda işe yaramıyor
12 Eki 2018 Yasaklandı #6 javabex J Banlı Üye Katılım 9 Ağu 2018 Mesajlar 194 Tepki puanı 34 Yaş 26 7 HİZMET YILI efe6768' Alıntı: rootum var ve uygulamaların %80inde lucky patcher çalışmıyor game guardianda çoğu oyunda işe yaramıyor Genişletmek için tıklayın ... pubg mobile de mobile legendsda free fire daki gördüğüm hileler başka bir şeymi ?? çalışmıyor diyorsun kullanmasını bilirsen çalışır Oyla 0 Olumsuz oyla
efe6768' Alıntı: rootum var ve uygulamaların %80inde lucky patcher çalışmıyor game guardianda çoğu oyunda işe yaramıyor Genişletmek için tıklayın ... pubg mobile de mobile legendsda free fire daki gördüğüm hileler başka bir şeymi ?? çalışmıyor diyorsun kullanmasını bilirsen çalışır
14 Eki 2018 Konuyu başlatan Yasaklandı #7 dear Dai D Banlı Üye Katılım 26 Nis 2016 Mesajlar 933 Çözümler 2 Tepki puanı 228 Ödüller 6 10 HİZMET YILI javabex' Alıntı: pubg mobile de mobile legendsda free fire daki gördüğüm hileler başka bir şeymi ?? çalışmıyor diyorsun kullanmasını bilirsen çalışır Genişletmek için tıklayın ... hayır dostum kullanmasını biliyorum ve çoğu oyun artık lucky patcheri ve game guardian fixledi. Ve pubg mobiledeki hileler gibi değil offline oyunlarda hile yapmak istiyorum Oyla 0 Olumsuz oyla
javabex' Alıntı: pubg mobile de mobile legendsda free fire daki gördüğüm hileler başka bir şeymi ?? çalışmıyor diyorsun kullanmasını bilirsen çalışır Genişletmek için tıklayın ... hayır dostum kullanmasını biliyorum ve çoğu oyun artık lucky patcheri ve game guardian fixledi. Ve pubg mobiledeki hileler gibi değil offline oyunlarda hile yapmak istiyorum
14 Eki 2018 Yasaklandı #8 javabex J Banlı Üye Katılım 9 Ağu 2018 Mesajlar 194 Tepki puanı 34 Yaş 26 7 HİZMET YILI efe6768' Alıntı: hayır dostum kullanmasını biliyorum ve çoğu oyun artık lucky patcheri ve game guardian fixledi. Ve pubg mobiledeki hileler gibi değil offline oyunlarda hile yapmak istiyorum Genişletmek için tıklayın ... e tamam işte... game guardianla hala pubg mobi,leye hile yapanları görüyorum ve offline yapmak istyirosun o dahada basit olurş.. Oyla 0 Olumsuz oyla
efe6768' Alıntı: hayır dostum kullanmasını biliyorum ve çoğu oyun artık lucky patcheri ve game guardian fixledi. Ve pubg mobiledeki hileler gibi değil offline oyunlarda hile yapmak istiyorum Genişletmek için tıklayın ... e tamam işte... game guardianla hala pubg mobi,leye hile yapanları görüyorum ve offline yapmak istyirosun o dahada basit olurş..