Üye
hocam size zahmet nasıl sıfırlayacağım bi yardım edermisinizyok ama guest sıfırlayabilirsin diye biliyorum
hakkındda pek fazla bilgim yok farklı kaynaklardan araştırmanı dilerimhocam size zahmet nasıl sıfırlayacağım bi yardım edermisiniz
evet, araştırıyorum umarım bulabilirimhakkındda pek fazla bilgim yok farklı kaynaklardan araştırmanı dilerim
Twrp üzerinden deniyorum hemen geri dönüş sağlayacağım sana bi bakalım olucak mı teşekkürler önerin içinHard format yaptığın taktirde düzelecek android kullanıcıları için , ancak IOS'da nasıldır durumlar bilmiyorum
bu arada senden haber bekliyorum ona göre format atacağım.hesabın banını boşver kanka ya guest sıfırlama olsun yeter ban kalmasada olur
oculus quest uygulamasi var mi telofonunuzdahesabın banını boşver kanka ya guest sıfırlama olsun yeter ban kalmasada olur
bu arada senden haber bekliyorum ona göre format atacağım.
hayır yoktur hemen indiriyorumoculus quest uygulamasi var mi telofonunuzda
Fakat bulamadım nerden indireceğim ?hayır yoktur hemen indiriyorum
kanka telefonuna format at bence quest sıfırlamak ile ugraşma daha kolay bir süreçhayır yoktur hemen indiriyorum
hahaha telefon brick oldu, neyse tekrar room atıyorum biraz uğraştıracak.kanka telefonuna format at bence quest sıfırlamak ile ugraşma daha kolay bir süreç
yani ugraşli bir iş gönlünce olsun kanka kolay gelsinhahaha telefon brick oldu, neyse tekrar room atıyorum biraz uğraştıracak.
rom attım şuan takır takır oynuyorum bilgin olsunbende yemiştim 10 yıl ban bir kac ay önce ilk hesabımdan açamadım ne yapsam kanka bilgin olsun malesef
Konunuz çözüme kavuştu mu? Kavuştuysa da nasıl çözüme kavuşturduğunuzu yazar mısınız?rom attım şuan takır takır oynuyorum bilgin olsun
evet konum çözüldü fakat aklımda telefonu format atmak vardı format atarken telefon çöktü ve tekrardan sıfırdan room kurarak çözdüm teşekkür ederim.Konunuz çözüme kavuştu mu? Kavuştuysa da nasıl çözüme kavuşturduğunuzu yazar mısınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?