Android Rom yazılımından anlayanlar içeri!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar benim elimde şuan htc one m8 modelli bir telefon var ben bu telefona samsung arayüzlü bir rom atmak istedim fakat internete günlerdir aramama rağmen samsung arayüzlü 1 tane bile rom bulamadım.
şimdi ben kendi başıma bu one m8 telefonuna samsung tabanlı bir rom atmak istiyorum örn. note 3 ün kitkat versiyonunun arayüzünü bu telefona bir rom aracılığı ile geçirmek istiyorum ama kalkıpta bana git launcher yükle yada cm teması yükle demeyin onları bende yapmayı biliyorum ama ben tam manasıyla arayüzü aktarmak istiyorum örneğin şuan bu bahsetiğim one m8 modeilinin miu 7 romu var ve rom baştan sona kadar miui gibi bende böyle birşey yapmak istiyorum bana yardımcı olabilecek biri varmı ?

Uzman Üye
6 HİZMET YILI
htcye rom samsung arayüzlü rom atmak zordur bunu profesyonelere sorman lazım yada admine

Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
HTC biraz zordur ama imkansız değildir. Mobil programlama kısmına bak bulabilirsen ne mutlu sana

No System Safe
Banlı Üye
8 HİZMET YILI
kardeşim youtube da tzrpro yaz rom düzenleme var kendine göre düzenleyip atarsın romu

Bir kere güldü, konu nerelere geldi.
Banlı Üye
6 HİZMET YILI
htc ye zor bulursun nokia olsaydın yada lg var zor bulurusn

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Rom işi zordur 1 ayda olacak iş değil. Üstüne uğraşman lazım telefonun brick olabilir.

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
bi sorum daha var internete one m8 e air bir miui 8 romu var o romu ben kurdum çok güzel bir rom fakat bir sorunu varki romu kulanılmaz yapıyor. romun internet sorunu var interneti açıyorum hiçbirşeye giremiyorum fakat telefonun internetini bilgisayara bağladığımda bilgiyisayar sorunsuz birşekilde interneti kulanabiliyor ve her siteyede giriyor bu romun sorununu nasıl çözebiliriz acaba romun linkini atamıyorum ama googlede ''one m8 miui 8'' yazarsan ilk çıkan xda sitesinden bakabilirsiniz

Son düzenleme:
Banlı Üye
6 HİZMET YILI
kardeşim bence oyunun popülerliğine göre hile yapmıyorlar site görevlilerinin kendi açıklaması bu diyorlarki :pay to win olan oyunlara adalet sağlayacaklarını itta ediyorlar ama ne yazık ki sözlerinde durmayıp zulu gibi pay to win olan oyuna hile yapmaktan vaz geçiyorlar bu durum bence site görevlilerinin rüşvet veya kortuklarından dolayı zulanın bütün adaletsizliğine rahmen göz yuma biliyorlar

kimsenin korktugu yok kardeşim artık zulayla ugraşmak istemiyorlar kim korkuyor rüşvet de soz konusu degil bole salak salak yazılar yazma bidaha

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
port romlar olabilir xda da araştırmanı tavsiye ederim eğer bulursam özel mesajdan atarım sana

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Cihazındaki tüm aksamlar veya birkaç aksam çalışmayabilir telefonu kullanılamaz hale getirirsin dikkatli ol.
Bulabileceğini pek sanmıyorum ayrıca.

Geri Gelen Biri
Ultra Üye
6 HİZMET YILI
kardeşim bence oyunun popülerliğine göre hile yapmıyorlar site görevlilerinin kendi açıklaması bu diyorlarki :pay to win olan oyunlara adalet sağlayacaklarını itta ediyorlar ama ne yazık ki sözlerinde durmayıp zulu gibi pay to win olan oyuna hile yapmaktan vaz geçiyorlar bu durum bence site görevlilerinin rüşvet veya kortuklarından dolayı zulanın bütün adaletsizliğine rahmen göz yuma biliyorlar
Gerekli açıklamalar yapıldı hayla boş yapıyosunuz.

Geri Gelen Biri
Ultra Üye
6 HİZMET YILI
HTC ye çok zor bulursun 1 ayda felan bulamazsın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...