17 Şub 2018 #1 DelPhoİ Enkaz altındayım canım belki başka baharlara Ultra Üye Katılım 3 Şub 2017 Mesajlar 1,870 Çözümler 17 Tepki puanı 295 Ödüller 10 Sosyal 9 HİZMET YILI Evet arkadaşlar yine android konusu ve yine ben ) bazılarınz bu konuda beni daha iyi tanır ) bazen kendimi aşmış olabiliyorum neyse konumuza geçelim konu başlığın da belirtiiği gibi beta uygulama devamı gelir mi bilmiyorm. MAPLAR: Wolftü map zulu map cs map SİLAHLAR: AK47 POMPALI TABANCA Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Evet arkadaşlar yine android konusu ve yine ben ) bazılarınz bu konuda beni daha iyi tanır ) bazen kendimi aşmış olabiliyorum neyse konumuza geçelim konu başlığın da belirtiiği gibi beta uygulama devamı gelir mi bilmiyorm. MAPLAR: Wolftü map zulu map cs map SİLAHLAR: AK47 POMPALI TABANCA Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
17 Şub 2018 #2 LazHayalet İnsta ♥ @LazHayalet ♥ Efsane Üye Katılım 12 May 2016 Mesajlar 5,564 Çözümler 33 Tepki puanı 4,220 Ödüller 18 Sosyal 10 HİZMET YILI güzel can sıkıntısına iyi gider
17 Şub 2018 Konuyu başlatan #3 DelPhoİ Enkaz altındayım canım belki başka baharlara Ultra Üye Katılım 3 Şub 2017 Mesajlar 1,870 Çözümler 17 Tepki puanı 295 Ödüller 10 Sosyal 9 HİZMET YILI DeathSilence' Alıntı: güzel can sıkıntısına iyi gider Genişletmek için tıklayın ... Aynen öyle. Moderatörün son düzenlenenleri: 29 Eki 2018