Android smart lock

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
CauSXOXO Kralım Hayatım Bol tereyağlı İskenderim
Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Android cihazımda smart lock özelliğini kullanıyorum saatime bağlı olarak fakat bluetooth mesafesi çok uzun mesela telefonu odama bırakıyorum mutfağa gidiyorum ve smartlock hâla çalışır durumda oluyor. Bluetooth mesafesini kısabilme gibi bir şey yapabilirmiyim? Telefonumda root yok bu arada.

Not: Rootsuz olmuyorsa nedenini gerçekten bilen bir kişi rootlu şekilde nasıl olacağını açıklarsa sevinirim boşuna rootsuzsa olmaz yazmayın.

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Maalesef rootsuz bir cihazda bluetooth mesafesini kısaltma imkanı yok ama üçüncü taraf uygulamalar veya özel rom'lar kullanarak bluetooth mesafesini kısıtlayabilirsin cihazını köklendirmeden önce cihazınızın garantisi güvenlik önlemleri ve cihazın kararlılığı gibi birçok faktöre de dikkat etmen lazım bu şekilde yani

Süper Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
Bu konu hakkında çok bir bilgim yok fakat bu gibi bluetooth mesafesini kısma ayarını yapabiliyorsan da root ile yapabilirsin. Telefonu sahibiymiş gibi kontrol edip ayarlarını kendine göre ayarlama işlemlerinin birçoğu android sistemi izin vermediği için yapamıyorsun. Root ile bir uygulama aracılığıyla yapılabilir ancak.

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Cihazımın garantisinin bitip bitmediğini nerden öğrenebilirim? Samsung A80 cihazım

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Cihazımın garantisinin bitip bitmediğini nerden öğrenebilirim? Samsung A80 cihazım
Cihazının Ayarlar uygulamasını aç
Ayarlar bölümünden telefon hakkında seçeneğine tıkla
Telefon hakkında bölümünde garanti bilgisi seçeneğini göreceksin tıkla oraya
Eğer cihazının garanti süresi devam ediyorsa burada "garanti süresi devam ediyor" yazısını görürsün ama garanti süresi dolmuşsa "garanti süresi sona erdi" şeklinde bir yazı göreceksin

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Eylülde sona eriyor garantisi. Yazında telefon değiştirmeyi planlıyorum root yapmaya değer mi? Yani bayadır düşünüyorum root yapmayı ama garantisinin gitmesi korkutuyordu.

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
mesafe kısma yok diye biliyorum

Ultra Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
rootsuz maalesef olmuyor dostum smartlock şahsen çok saçma gelmiştir bana ancak dediğim gibi rootsuz olmaz cihazın teknik özelliklerini geliştirmene yarayan bir kaç root programı var eğer root atmak istiyorsan özelden yaz dediğim programları listelim sana

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...