CauSXOXO Kralım Hayatım Bol tereyağlı İskenderim
Seçkin Üye
Maalesef rootsuz bir cihazda bluetooth mesafesini kısaltma imkanı yok ama üçüncü taraf uygulamalar veya özel rom'lar kullanarak bluetooth mesafesini kısıtlayabilirsin cihazını köklendirmeden önce cihazınızın garantisi güvenlik önlemleri ve cihazın kararlılığı gibi birçok faktöre de dikkat etmen lazım bu şekilde yaniAndroid cihazımda smart lock özelliğini kullanıyorum saatime bağlı olarak fakat bluetooth mesafesi çok uzun mesela telefonu odama bırakıyorum mutfağa gidiyorum ve smartlock hâla çalışır durumda oluyor. Bluetooth mesafesini kısabilme gibi bir şey yapabilirmiyim? Telefonumda root yok bu arada.
Not: Rootsuz olmuyorsa nedenini gerçekten bilen bir kişi rootlu şekilde nasıl olacağını açıklarsa sevinirim boşuna rootsuzsa olmaz yazmayın.
Cihazımın garantisinin bitip bitmediğini nerden öğrenebilirim? Samsung A80 cihazımMaalesef rootsuz bir cihazda bluetooth mesafesini kısaltma imkanı yok ama üçüncü taraf uygulamalar veya özel rom'lar kullanarak bluetooth mesafesini kısıtlayabilirsin cihazını köklendirmeden önce cihazınızın garantisi güvenlik önlemleri ve cihazın kararlılığı gibi birçok faktöre de dikkat etmen lazım bu şekilde yani
cihazı alırken garanti süresi ve bitiş tarihinin bulunduğu bir belge bulunması gerekCihazımın garantisinin bitip bitmediğini nerden öğrenebilirim? Samsung A80 cihazım
Cihazının Ayarlar uygulamasını açCihazımın garantisinin bitip bitmediğini nerden öğrenebilirim? Samsung A80 cihazım
Eylülde sona eriyor garantisi. Yazında telefon değiştirmeyi planlıyorum root yapmaya değer mi? Yani bayadır düşünüyorum root yapmayı ama garantisinin gitmesi korkutuyordu.Cihazının Ayarlar uygulamasını aç
Ayarlar bölümünden telefon hakkında seçeneğine tıkla
Telefon hakkında bölümünde garanti bilgisi seçeneğini göreceksin tıkla oraya
Eğer cihazının garanti süresi devam ediyorsa burada "garanti süresi devam ediyor" yazısını görürsün ama garanti süresi dolmuşsa "garanti süresi sona erdi" şeklinde bir yazı göreceksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?