Evet fakat; Sohbet uygulamasi var sohbet paneli olmadigi icin yaptim.Eline emeğine sağlık harika olmuş fakat zaten foruma mobilden de giriliyor mesela ben şuan mobilden bağlanıyorum.
Ama uygulama güzel tekrardan eline sağlık
Evet en çok ta o hoşuma gittiEvet fakat; Sohbet uygulamasi var sohbet paneli olmadigi icin yaptim.
Hayır hazır değil herşey bana aittir. Mob dan yaptım ama hazır değil. Android sdk zor kod bilmesi lazim en rahat firebase de mevcut ondan kolayıma geliyor.Mobirollerdan Yapılmış Sanırım Hazır..
Mobirollerdan Yapılan Şey Nasıl Hazır Olmuyor Anlatsana BirazHayır hazır değil herşey bana aittir. Mob dan yaptım ama hazır değil. Android sdk zor kod bilmesi lazim en rahat firebase de mevcut ondan kolayıma geliyor.
Firebase vs hazir ozamanMobirollerdan Yapılan Şey Nasıl Hazır Olmuyor Anlatsana Biraz
ios ücretliye giriyorEllerine sağlık.
IOS için de çıkarsa haber et.
İos farklı olduğu için ücretliye giriyor bazı sitelerde yapılabilir fakat kod bilmesi lazım.Ellerine sağlık.
IOS için de çıkarsa haber et.
Hayır Mobiroller Sitesine Ait Olduğu İçin yeni hesap Açman Gerek Hesabın Mobiroller Yönetim Panelinde Görülür Sadece Şifren Gözükmez.Orada kayıt olma filan yazılmış,mevcut hesapla giriş yapabiliyor muyuz ?
Anladım sağolHayır Mobiroller Sitesine Ait Olduğu İçin yeni hesap Açman Gerek Hesabın Mobiroller Yönetim Panelinde Görülür Sadece Şifren Gözükmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?