Skeet number number 1
Süper Üye
ios bence telefon konusunda en iyisi, hız vb olarak. sadece şarjı ilerde sıkıntı yapabilirBen Yeni Bir Cihaz Alacağım ve Cihaz Almam İçin Kısıtlı Bir Miktarım Var İos Mu Yoksa Android Mi?
teşekkürler tavsiyen içinNe demek hocam redmi seriside gayet güzel cihazlardır tavsiye ederim
saolun hocamHayır TCL markalı telefon kullanıyorum gayet memnunum
saol reis büyük ihtimal xoami redmi note 9 veya 11 pro alacağımdostum bütçen 12k gibiyse ios önermem xoami daha işini görür
teşekkürler hocamandroid al ios alma çünkü bütçen ne yazık ki düşük kalıyor şuan ıphoneda 13 ten aşağı almak mantıklı gelmiyor bana androidde 12 ye fiyat performans çok ürün var
hocam çok teşekkürlerroot ve app store dışı uygulama yükleme konusunda android telefonlar daha kullanışlı olabiliyor.
aplle kullanmak istiyorsan iyi bir cihaz almak için fazla bütçe gerekli. bütçenin kısıtlı olduğunu söylediğin için android gider sana
bence note 11 pro çünkü xoaminin de note 10 aşağısı çok kötü eğer oyun falan da oynuyorsan almanı önermem note 10 s kullanıyorum ona ramen oynadım oyunda tam istediğim performansı alamıyorum 11 pro seni çok güzel götürür diye düşünüyorum poco x3 de düşünebilirsinsaolun hocam
Post automatically merged:
saol reis büyük ihtimal xoami redmi note 9 veya 11 pro alacağım
teşekkürler hocam
onun yerine 10 pro alması daha mantıklı işlemci acısından 10da snapdragon 732g -11 de mediatek g96Bu fiyata size xiaomi note 11 pro önerebilirim gayette işini görür ve android olarak hiç kötü değil 10 numara bir performansı var bataryası olsun işlemcisi olsun efsane tüm özellikler yani hocam 2 sene xiaomi note 9 pro kullanıp xiaomi 13 pro'ya geçmiş birisi olarak söylüyorum abi bu telefonu gözün kapalı al geç bu kadar yani
ios daha güvenli bence ama crackli dosya indiriyorsan jail atman zor iosaBen Yeni Bir Cihaz Alacağım ve Cihaz Almam İçin Kısıtlı Bir Miktarım Var İos Mu Yoksa Android Mi?
Eyvallah kardeşim bil mukabele tekrardan hayırlı olsun alacağın telefonunu güle güle kullan kazasız belasızallah yolunu açık eylesin reis
saol hocam büyük ihtimalle redmi note 9-11 alacağım galiba
xiaomi alacağım dostum teşekkürlerbütçene bağlı. iphone almanı önermem. 7 8 kya alabileceğin xiaomi bile seni 3 4 yıl götürür.
saol bro
teşekkürler dostumios daha güvenli bence ama crackli dosya indiriyorsan jail atman zor iosa
thanks dude i think i will buy xiaomiI used android since Samsung S5, but now i have IOS. From my personal experience if you have a high end android it does not change much. Goes with your personal preference.
thanks dude i think i will buy xiaomi
teşekkürler broKnk bütçene göre degisir benim tavsiyem a52 60 fps kasma yok baya akici
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?