Ultra Üye
rica ederim. diğerlerinide denemeni tavsiye ederim2. gibi olanı istiyordum bende. Detaylı olmuş thx !
2. uygulama playstore üzerinde var mı şuan pc deyim bakamadımBu programlarla ios16daki gibi özellestirmeler yapabilirsiniz
1-)Forest Live Wallpaper
adında anlasıldığı üzerine orman ile ilgili birsürü haraketli ormanlı haraketli wallpaper var
Güvenlik: herhangi bi bilgi toplamıyor. (play store verilerine göre)
2-)ShaderPaper Assırı iyi haraketlere ve telefonu döndürdüğünüzde bile dönen wallpaperlar var.
Güvenlik (?) playstore üzerinde bi bilgi yok (virüs taraması kaspersky mobil üzerinden yapınca sorun cıkmıyor)
3-)Nigara Launcher
canlı wallpaperlarından tut. Ana ekrana uygulama ekleme gercekten cok kullanıslı
Güvenlik: Performans bilgileri,konum (veriler aktarı sifrelenme var)
bu üç programıda kullandım. kesinlikle öneririm assırı detay var.
DİPNOT: herhangi bi rek3lam almıyorum sadece önerilerimdir. birtane moderatör ile konusup halletiğimizi düsünüyorum.
şimşek efektini beğendim mükemmel olmujşBu programlarla ios16daki gibi özellestirmeler yapabilirsiniz
1-)Forest Live Wallpaper
adında anlasıldığı üzerine orman ile ilgili birsürü haraketli ormanlı haraketli wallpaper var
Güvenlik: herhangi bi bilgi toplamıyor. (play store verilerine göre)
2-)ShaderPaper Assırı iyi haraketlere ve telefonu döndürdüğünüzde bile dönen wallpaperlar var.
Güvenlik (?) playstore üzerinde bi bilgi yok (virüs taraması kaspersky mobil üzerinden yapınca sorun cıkmıyor)
3-)Nigara Launcher
canlı wallpaperlarından tut. Ana ekrana uygulama ekleme gercekten cok kullanıslı
Güvenlik: Performans bilgileri,konum (veriler aktarı sifrelenme var)
bu üç programıda kullandım. kesinlikle öneririm assırı detay var.
DİPNOT: herhangi bi rek3lam almıyorum sadece önerilerimdir. birtane moderatör ile konusup halletiğimizi düsünüyorum.
evet2. uygulama playstore üzerinde var mı şuan pc deyim bakamadım
evet fakat bu coğunlukla eski teller icin mesela xioamide mMIUI 13de var. ios16tada var samsungdada samsung launcher var. fakat eski cihazlarda bunlardan biri olmayabiliyor. o zamanda bu programlar devreye giriyorçBu özelleştirmeler zaten MIUI 13 var
Doğru sınırlamaksız her şey özelleştirmeler için Amiral Gemisi (Ultra-premium) telefonlar olması gerektiği biliyorum. Ucuz telefonlar için özelleştirmeler daha fazla RAM tüketilebilir kasma problemi yaratılabilir. Yani ne kadar blur efekt fazlaysa o daha yüksek RAM harcama olur gibievet fakat bu coğunlukla eski teller icin mesela xioamide mMIUI 13de var. ios16tada var samsungdada samsung launcher var. fakat eski cihazlarda bunlardan biri olmayabiliyor. o zamanda bu programlar devreye giriyorç
ram harcaması zaten bu tür programların cok değil. fakat senin gibi cihazını eskise bile kırmak istemeyen / yapmaya korkan insanlar var.Doğru sınırlamaksız her şey özelleştirmeler için Amiral Gemisi (Ultra-premium) telefonlar olması gerektiği biliyorum. Ucuz telefonlar için özelleştirmeler daha fazla RAM tüketilebilir kasma problemi yaratılabilir. Yani ne kadar blur efekt fazlaysa o daha yüksek RAM harcama olur gibi
Özelleştirmeler önerdiğin uygulamaları kullanmam gerek yok çünkü 2018 çıkalı cihazım AOSP tabanlı özel ROM kullanıyorum. Böyle hızlı, daha iyi, özelleştirme mevcut.
evet. playstore'da mevcut2. uygulama playstore üzerinde var mı şuan pc deyim bakamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?