PHP:BURADAN İTİBAREN GOOGLE PLAY LİNKİDİR VİRÜS TOTAL YOK KATMADIM GOOGLE PLAY OLDUĞU İÇİN
Dizzy' Alıntı:İyi Hoşta Sim Yok En İyisi Stock Room Geçen Yaz Attım telefona Bildiğin İphone
MHelper' Alıntı:Virüstotalı Nasıl Koydun Telefon Uygulamasının Dosyalarını
CrawLTC' Alıntı:Konu Hoş Şapşik Ya Launcherlar Guzel Ama Room Gıbı mesela Cynagen Mod Romlar Efso Oluyor Gecen 2 GB hafızalık telefona andro 7 nougat attım full performans aldım sok oldum. :sevgi: :sevgi:
Sen guzelce konu kasaıyon ama boş boş konu acıyon neymıs lımonlan telefonu sarf etmek falanCrawLTC' Alıntı:Konu Hoş Şapşik Ya Launcherlar Guzel Ama Room Gıbı mesela Cynagen Mod Romlar Efso Oluyor Gecen 2 GB hafızalık telefona andro 7 nougat attım full performans aldım sok oldum. :sevgi: :sevgi:
celal15' Alıntı:Sen guzelce konu kasaıyon ama boş boş konu acıyon neymıs lımonlan telefonu sarf etmek falanCrawLTC' Alıntı:Konu Hoş Şapşik Ya Launcherlar Guzel Ama Room Gıbı mesela Cynagen Mod Romlar Efso Oluyor Gecen 2 GB hafızalık telefona andro 7 nougat attım full performans aldım sok oldum. :sevgi: :sevgi:
EdwardJaxob' Alıntı:root gerekiyormu
LeftSpace' Alıntı:krdş hadi 1 tane linke tüm linkleri toplayıp kısaltırsında 1 tane konuya 10 tane ayrı link ve 10 tane ayrı kısaltma yaparsan olmaz bu iş konuyu okuyan işine yarıyacak adam bıkar yapmaz lanet okur gider siteden böyle. bokunu çıkarmışsın kısaltma işinin.
ilgili konuyu güncelledim bundan sonra o kurallara uygun kısaltma uygula .
ilgili konu : http://memoryhackers.org/konu-sitemizde-tum-kisaltma-servisleri-yasaklanmistir-kesin-okuyun.mh?pid=509004#pid509004
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?