4 Şub 2022 Yasaklandı #1 cala_cala C Banlı Üye Katılım 5 Ağu 2019 Mesajlar 7 Tepki puanı 1 Ödüller 2 Yaş 34 6 HİZMET YILI Selam arkadaşlar androidte ileri düzeyde termux kullanmak istiyorum ama konu hakkında çok fazla bilgim yok. Bilen birileri yardımcı olabilir mi
Selam arkadaşlar androidte ileri düzeyde termux kullanmak istiyorum ama konu hakkında çok fazla bilgim yok. Bilen birileri yardımcı olabilir mi
Çözüm E E Erenbaba414142 6 Şub 2022 cala_cala' Alıntı: Selam arkadaşlar androidte ileri düzeyde termux kullanmak istiyorum ama konu hakkında çok fazla bilgim yok. Bilen birileri yardımcı olabilir mi Genişletmek için tıklayın ... Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
cala_cala' Alıntı: Selam arkadaşlar androidte ileri düzeyde termux kullanmak istiyorum ama konu hakkında çok fazla bilgim yok. Bilen birileri yardımcı olabilir mi Genişletmek için tıklayın ... Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
6 Şub 2022 #2 Erenbaba414142 E Burak Eren Süper Üye Katılım 14 Kas 2020 Mesajlar 628 Çözümler 2 Tepki puanı 24 Ödüller 3 5 HİZMET YILI cala_cala' Alıntı: Selam arkadaşlar androidte ileri düzeyde termux kullanmak istiyorum ama konu hakkında çok fazla bilgim yok. Bilen birileri yardımcı olabilir mi Genişletmek için tıklayın ... Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Oyla 0 Olumsuz oyla Çözüm
cala_cala' Alıntı: Selam arkadaşlar androidte ileri düzeyde termux kullanmak istiyorum ama konu hakkında çok fazla bilgim yok. Bilen birileri yardımcı olabilir mi Genişletmek için tıklayın ... Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap