coğu gördüğün anime kısa oldugu icin günde zaten 2 sezon izliyordum tek günde 2 anime bitiriyosun yani özel bi tarafı yok.Bir kaç film izledim hocam başka da yok size helal o liste ney öyle
bluelockher kısa anime izliyicisinin derdi bu animeyi izledim mi acaba? sorusu bu gün izlediğiniz animelere dair bir listeniz varmı? paylaşırsanız güzel olur bende 2-3 anime beğenirim kendime.
not : kendi listemdeki gördüğünüz tarihler + devam + 2023 gibi şeyler animelerin ne zaman geliceğini veya hangi tarihte geliceğini gösteren şeyler ve nerdeyse coğu yanlış yani tarihlere takılmayın sadece izlediklerime bakın.
I like nanatsu no taizai Baki hanma and dragon ball zher kısa anime izliyicisinin derdi bu animeyi izledim mi acaba? sorusu bu gün izlediğiniz animelere dair bir listeniz varmı? paylaşırsanız güzel olur bende 2-3 anime beğenirim kendime.
not : kendi listemdeki gördüğünüz tarihler + devam + 2023 gibi şeyler animelerin ne zaman geliceğini veya hangi tarihte geliceğini gösteren şeyler ve nerdeyse coğu yanlış yani tarihlere takılmayın sadece izlediklerime bakın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?