- Yasaklandı
-
yu gi ohbakugan
daha saymadıgım 10 bin tane varSaymadığın anime kalmadı galiba
Seni çılgındaha saymadıgım 10 bin tane var
dedigim gibi bu liste yapım aşamasındadır ayrıca bu liste bir anime sitesinde var ordaki listede bana aitSeni çılgın
Black Bullet
Hellsing
To love ru
bunlar niye yok
d&r a bakarsan bulabilirsin hocamFull metal alchemist ... efsanedir sırf bittikten sonraki boşluğu doldurayım diye sahaf sahaf , 2. el pazarı gez gez 4 tane mangasını bulabildim
Teşekkür ederim zaten internette buldum ancak ben 4 TL den almıştım tanesini ^^ 18 tl gözüküyor o kadar para verememd&r a bakarsan bulabilirsin hocam
hocam kitap fuarı olucak tüyap ordan alabilirsinTeşekkür ederim zaten internette buldum ancak ben 4 TL den almıştım tanesini ^^ 18 tl gözüküyor o kadar para veremem
naruto çöp kardeşim naruto vakit kaybıAga toplasan 2-3 anime bitirmişimdir ama naruto fazla iyi değil mi
Malum 3 yıl önceydi ilk izlediğim anime Naruto anime chat lerinde naruto çok güzel flan diye takılıyorum bana çöp diyorlar ileride anlıyacaksın kırılma diyorlardı bende izlemeye devam ediyordum şimdi anlıyorumki ship den önce ısınmaymış çöp ...naruto çöp kardeşim naruto vakit kaybı
en naruto yu 30 da bırakıp shippuuden e geçtim şuanda boruto dayımMalum 3 yıl önceydi ilk izlediğim anime Naruto anime chat lerinde naruto çok güzel flan diye takılıyorum bana çöp diyorlar ileride anlıyacaksın kırılma diyorlardı bende izlemeye devam ediyordum şimdi anlıyorumki ship den önce ısınmaymış çöp ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?