Teşekkürler!Black Clover
Ne demekTeşekkürler!
Dayak yrmeyi sevenlerin animesi:Tokyo GhoulCharlotte , Trinity Seven , Ao no Exorcist , Noragami , Tokyo Ghoul , Guilty Crown
başlarda kanser olmak isteyenlere özelDayak yrmeyi sevenlerin animesi:Tokyo Ghoul
Daha Önce İzlemiştim Ama Önerin İçin TeşekkürlerBoku no Hero Academia izlemediysen oneririm
Önerilerin İçin Teşekkürler Hepsine Göz AtacağımCharlotte , Trinity Seven , Ao no Exorcist , Noragami , Tokyo Ghoul , Guilty Crown
charlotte ve Trinity Seven'ı kesin izle.Önerilerin İçin Teşekkürler Hepsine Göz Atacağım.
İzleyeceğim.Tokyo Ghoul knk ben bile zevk aldım
Hayatım Yetmez DostumDragon Ball serisi her seri 100 500 bölüm falan
Hayatım Yetmez Dostum.
Çizgi Filme Değilde Çizgi Diziye Giriyor Seri Halinde Yayınlandığı İçin. İnsanların Çoğu Bu Ayrıntıyı Atlıyoranime çizgi filmdir tşk . Ayrıca niye bu kadar çok seviliyor ilginç
attack on titan var steamdan almıstım ben bıtırdım 2 ncısıde var hala oynuyorum ama bıtmedı o daha kontroller bıraz zor ama cok keyıflı bir oyun oynamanı tavsıye ederım dıger onerecegım oyun ıse mobıl oyun oda seven knight bununda biraz fazla gb tı var ama muthıs anıme zevklı karakter kazanması kolayMerhaba Dostlarım Ben baXen
Önerdiğiniz Güzel İzlemeye Değer Doğaüstü Güçler Kategorisine Giren, Anime Önerilerin Var İse Yazabilirsiniz.
Birde Erinmez İseniz Konusunu Anlatırsanız Sevinirim.
Hem Arayanlara Hemde Bana Bir Yardımınız Olur ♥.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?