Süper Üye
iyi seyirler filmi izledikten sonrada dusuncenı aktarırsan herkes için daha yararlı olurTeşekkürler anime arıyordum bende izlemedigim izlicem
Tabiki de aktaririm başladım izlemeyeiyi seyirler filmi izledikten sonrada dusuncenı aktarırsan herkes için daha yararlı olur
önerin için sağol bakarım müsait olduğum zamanbende hazır bir öneri vereyim ilk izlediğim animelerden olabilir sword art online vr'a ilgi duyuyorsanız kesinlikle izlemelisiniz son sezonlarda boka sarmış fakat ilk sezonları duraksızın izleyeceğinizden eminim.
biliyorum onu ama o fazlasıyla uzun o kadar vaktim yokeyw knk ama ben narutoyu sevıyorum o daha ıyı
ben uzun konulu severım knkbiliyorum onu ama o fazlasıyla uzun o kadar vaktim yok
adını duymuştumda hiç izlemedim müsait olursam başlarımtokyo groul
7 büyük günay (nanatsuna tayzai mi ne adı ahdfhasl
erased i daha önce izledim evet öyle ben cowboy bebop daha çok öneririmArkadaşlar bi tane animeyi çok beğendim sizlerle paylaşmak istedim İsmi Erased
Konusunu Geçmişe Gidip Hatalarını telafı etmeye çalışan bır adam Katıl vesaırede var Tam Böyle Heyecanlı
Gizem Duygusu İçeren Bir Anime
Anime Arıyorsanız Tam Sizlik Derim
Düşüncelerinizi Paylaşabilirsiniz
Bu Animeyi bizimle paylaştığın için teşekkürler ve bu akşam izleyeceğimArkadaşlar bi tane animeyi çok beğendim sizlerle paylaşmak istedim İsmi Erased
Konusunu Geçmişe Gidip Hatalarını telafı etmeye çalışan bır adam Katıl vesaırede var Tam Böyle Heyecanlı
Gizem Duygusu İçeren Bir Anime
Anime Arıyorsanız Tam Sizlik Derim
Düşüncelerinizi Paylaşabilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?