Haa arkamı mı döneyim
Onaylı Üye
İzlemeyi düşünüyorum daha önce görmüştüm ama karar verememiştim ama izleyeceğim tavsiyen için teşekkürler.Try youjo senki
Fullmetal Alchemist: Brotherhood izledim listede koymuştum. Güzel animeBrotherhood
Evet ikisi de çok güzel ve eğlenceli anime izledim ve listede var dediğin gibi.Charlotte ve Nanbakayı yazıcaktım ama galiba varmış
I watched this anime but I didn't like it, I left it halfway, maybe I can look at it later.I recommend Hellsing
İzledim onu full metal demiyor musun kardeşler olan çok güzel bir animedir aşırı beğenmiştim ve bir hafta içinde bitirmiştimBrotherood izle
İzledim ama yeni sezonları falan mı çıktı bilmiyorum onları izlememiş olabilirim baya oldu ben izleyeli yakın zaman da en baştan bir izlenebilir sanırım 2 sezona kadar izlemiştim hatırlamıyorumOverlord izledin mi acaba tavsiye ederim
İzle tavsiye ederim listede bulunan animelere bakabilirsin sevebileceğin anime bulabilir isen sarabilir sabah akşam izler iken bile kendine bulabilirsinben hic anime izlemedim gercekten bu kadar sariyormu ya denemeli miyim sizce?
Evet izledim o anime izlenmez mi ya efsane bir şey. 4 Sezon bölümlerin tamamının yayınlanmasını bekliyorum. Youtube de spoiler yedim bu yüzden. Rica ederim başka anime arayanlar için de iyi olur diye düşündüm.Attack on titan izledin mi, önerin için de teşekkürler.
Normalde anime izleyen birisi değilim ancak Death note ve attack on titanı çok beğenmiştim.Evet izledim o anime izlenmez mi ya efsane bir şey. 4 Sezon bölümlerin tamamının yayınlanmasını bekliyorum. Youtube de spoiler yedim bu yüzden. Rica ederim başka anime arayanlar için de iyi olur diye düşündüm.
İkisi de çok güzel seri efsanelerden. Demon slayer ve Dororo izlemeni de tavsiye ederim beğenebilirsin.Normalde anime izleyen birisi değilim ancak Death note ve attack on titanı çok beğenmiştim.
Bugün hiç boş vaktim yokta. Akşam üzeri bakarım, teşekkürler.İkisi de çok güzel seri efsanelerden. Demon slayer ve Dororo izlemeni de tavsiye ederim beğenebilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?