eğer aklında bir tür varsa yaz ona göre öneririm çok şükür her farklı türden biraz biraz izledimTeşekkürler not aldım bakıcam konusunu en beğendime başlarım
uzun istiyorsan bleach i veya shingeki no kyojini önerebilirim ikisi de gayet etkileyicidirdaha çok aksiyon odaklı izlemek istiyorum fight sahnelerinin tüyleri diken diken ettiği türden
bir de karakter gelişimini gözle görebileceğimiz power up'lı olursa tadından yenmez. Çok mu şey istedim acabauzun istiyorsan bleach i veya shingeki no kyojini önerebilirim ikisi de gayet etkileyicidir
yok canım ne fazlası o zaman black clovere bakabilirsin öyle abartılı power uplar yok ve seri halen bildiğim kadarıyla devam etmektebir de karakter gelişimini gözle görebileceğimiz power up'lı olursa tadından yenmez. Çok mu şey istedim acaba
bir arkadaşım bana yemek yarışması gibi bir anime önermişti kızıl saçlı bir çocuk vardı animede de adını unuttum hatırlar mısın senyok canım ne fazlası o zaman black clovere bakabilirsin öyle abartılı power uplar yok ve seri halen bildiğim kadarıyla devam etmekte
Post automatically merged:
spor türü istersen haikyuu öneririm izlerken kendini kaptırabilir tüylerin diken diken olabilir
teşekkürler one punch man'i 2 arkadaş daha önerdi onu not aldım izliyicem kesinErgo Proxy
One Punch Man
Monster
evet evet bu animeydi türk kültüründen de bir şeyler varmış snaırsamshokugeki no sama olması lazım biraz ecchi yani açık sahneleri olan yemek üzerine izlerken acıkabileceğin gayet hoş ve kendini sıkmadan izlettirebilen bir anime
spoiler gibi olmasın bir tane karakter yarışmada döner ve pide yapıyordu o sahnede acıkıp eve döner sipariş ettiğim doğrudurevet evet bu animeydi türk kültüründen de bir şeyler varmış snaırsam
bu adam nasıl anime izleyeceğini biliyorCowboy Bebop Var Knk Çizim Ve Müzikal Kalitesi İle Öne Çıkan,Her Bölümü Farklı Bir Hikayeye Sahip
Kesinlikle Tavsiye Ederim
bu adam nasıl anime izleyeceğini biliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?