Üye
dediklerinin hepsini baya bi izleyip sıkılıp kapamıştım ama sağol genedeNaruto / naruto ship yada one piece dragon ballz gibi gibi shonen jump animeleri falanda iyi izlersen iyi olur
ben suan naruto shipi falan bitirdim yakın zamanda dragonballz falan baslicam ayrica naruto shipin devamini borutoyuda izliyorumdediklerinin hepsini baya bi izleyip sıkılıp kapamıştım ama sağol genede
evet anime filmi çok eski olduğu için çizimleri pek sarmadı diye izlememiştim sonra izlerim şuan dizi şeklinde bişi lazımTotora Öyle Birşey Kız Ark İzletmişti Bi Bak Pekde Anlamam
narutoyu izlerken direk 1.sezondanmı başlamak gerek illa bazıları naruta shippudenden başlamış acaba bi sıkıntı olurmu bende izlerim ona göreben suan naruto shipi falan bitirdim yakın zamanda dragonballz falan baslicam ayrica naruto shipin devamini borutoyuda izliyorum
izledim sağolDoğaüstü-fantezi-ortaçağ mı pek bilmiyorum başlıyacam arkdaslarım önerde çok iyi birşey e benzyor atack on titan
naruto nun taa 1. bolumunden 220 . bolumune kadar sonra naruto shippuden e gecip 1 den 500 e kadar izliceksin bide fillere de dikkat et bu aradanarutoyu izlerken direk 1.sezondanmı başlamak gerek illa bazıları naruta shippudenden başlamış acaba bi sıkıntı olurmu bende izlerim ona göre
Post automatically merged:
izledim sağolsanada öneririm
peki sağol. bide filler ne?naruto nun taa 1. bolumunden 220 . bolumune kadar sonra naruto shippuden e gecip 1 den 500 e kadar izliceksin bide fillere de dikkat et bu arada
teşekkürler bilgi içinfiller mangada olupta anime olmayandir izlemek zorunda olmadigin bolumlerdir
sorun degillteşekkürler bilgi için
İsekai Mahou diye bişi vardı umarım doğru yazmışımdır olcukça güzeldir 2018de çıktıNaruto var benim bildiğim.
İçerisinde büyü/sihir,cadı,hentai,kan,doğaüstü bulursan banada haber ver
izledim sağol genedeSuikast sınfı efsane dizi fazla uzun değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?