- Yasaklandı
-
Banlı Üye
Merhaba, öncelikle şu şekilde konuya girmek istiyorum animeyi deliler gibi seven biriyim romantizm ve school konularını kesin içeren animeleri özellikle seven biriyim diyebilirim bir kaç gün önce bu belirttiğim konuları içeren bir anime bitirdim ve içimde bir an önce romantizm ve school konularını içeren bir anime izleme isteği oluştu niyeyse her anime bitirdiğimde bu oluyor ve hiç sonuna varamadım o yüzden bana bu iki konuyu kesin içeren animeleri önerirmisiniz mümkünse eski çizimlere sahip olmasın
Merhaba, öncelikle şu şekilde konuya girmek istiyorum animeyi deliler gibi seven biriyim romantizm ve school konularını kesin içeren animeleri özellikle seven biriyim diyebilirim bir kaç gün önce bu belirttiğim konuları içeren bir anime bitirdim ve içimde bir an önce romantizm ve school konularını içeren bir anime izleme isteği oluştu niyeyse her anime bitirdiğimde bu oluyor ve hiç sonuna varamadım o yüzden bana bu iki konuyu kesin içeren animeleri önerirmisiniz mümkünse eski çizimlere sahip olmasın
Slam dunku izlemedim bende izleyecem sarıyormuaklıma gelen slam dunk ve death note var. slam dunk'un konusu sanırım senin istediğine daha yakın ama öncesinde bi bak istersen
Death note da başarılı zevkle izledimdeath note
ben izlemedim çok benlik bi konusu yoktu, bilindik aklıma geldiği için söyledim. ama beğenen çok fazla kişi varSlam dunku izlemedim bende izleyecem sarıyormu
kim bilir kaç kere bitirdimkessinlikle death note izlemediysen giriş derim
çizimleri kötü geliyor bana
tokyo ghoul iyidir duygusal aradığın tarz bi bakMerhaba, öncelikle şu şekilde konuya girmek istiyorum animeyi deliler gibi seven biriyim romantizm ve school konularını kesin içeren animeleri özellikle seven biriyim diyebilirim bir kaç gün önce bu belirttiğim konuları içeren bir anime bitirdim ve içimde bir an önce romantizm ve school konularını içeren bir anime izleme isteği oluştu niyeyse her anime bitirdiğimde bu oluyor ve hiç sonuna varamadım o yüzden bana bu iki konuyu kesin içeren animeleri önerirmisiniz mümkünse eski çizimlere sahip olmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?