- Konuyu başlatan
-
innşallah yani yonkoular arasında bir savaş olsa whitebeard pirates falan da yardıma gelse offf efsane olmaz mıyok be oğlum one piece temmelleri saglam güclü karakterlerden oluşan bir alt yapısı ve hikaye girişi var onu bomb gibi bir Finalle süsleyeceklerinden adım gibi eminim adam 20 yıldır yazıyor bu mangayı cocugu gibi olmustur artık karakterler ve hikaye sen rahat ol.güven bu kardeşine
akainuya nolacak ki adam gerçekten mükemmel karakter yalnız honor of marinemaro geldi zaten yardıma o büyük savşın temelleri atılıyor tamda umdugunu alıcaksın bekle doıstum harıka bölümler yakındır
üstüne aokijiye tekledi de hiç onun hakisinden falan bahsedilmedionu cok sağlam öldürcekler zaten ace ve beyazsakalı öldürdü muazzam bir son beklıyor onu
aokiji sağlam adam en iyi amiral ve bayağı önemli bir sahnede yardım edicek zaten dragonla çalışacaküstüne aokijiye tekledi de hiç onun hakisinden falan bahsedilmedi
aokiji blackbearda o yüzden mi katıldı ve en iyi amiral net akainuduraokiji sağlam adam en iyi amiral ve bayağı önemli bir sahnede yardım edicek zaten dragonla çalışacak
o çift taraflı ajan olarak orda ilerde göreceksin hasır şapkalara kritik bir yardımda bulunacakaokiji blackbearda o yüzden mi katıldı ve en iyi amiral net akainudur
bence hasır şapka tayfasındaki karakterlerin yarısı gereksiz brook chopper nami falan hiçbir güçleri yok nerdeyse ve bigmomun çöp olmasına ne dersin son bölümlerdeo çift taraflı ajan olarak orda ilerde göreceksin hasır şapkalara kritik bir yardımda bulunacak
valla kardeşim onlarin da kendine göre gücüleri var ama daha göstermedilerbence hasır şapka tayfasındaki karakterlerin yarısı gereksiz brook chopper nami falan hiçbir güçleri yok nerdeyse ve bigmomun çöp olmasına ne dersin son bölümlerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?