Selamlar, anime sahneleri canlandırmak için yapay zeka uygulaması arıyorum fakat bulamadım. Çoğu yapay zeka konudan alakasız kareler veriyor. Örneğin Naruto dinlenirken Sasukeyi izliyor gibisinden bir şey yazdığımda konudan alakasız bir kare vermek yerine yazdığım sahneyi vermesini istiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim
Artbreeder: Artbreeder, farklı görselleri birleştirerek yeni görüntüler oluşturmanıza olanak tanıyan bir platformdur. Anime karakterleri veya sahneleri için kullanabileceğiniz özelleştirilebilir bir yapay zeka aracı sunar.
Runway ML: Runway ML, farklı yapay zeka model ve uygulamalarını çalıştırmanızı sağlayan bir platformdur. Örneğin, "Deep Dream" gibi stillendirme veya "PoseNet" gibi animasyon projeleri için kullanabilirsiniz.
GANPaint Studio: Bu uygulama, GAN (Generative Adversarial Networks) teknolojisi kullanarak görüntülerinizi düzenlemenize ve değiştirmenize olanak tanır. Bu sayede anime sahnelerine özgün dokunuşlar ekleyebilirsiniz.
VQ-VAE-2 ve DALL-E: OpenAI tarafından geliştirilen bu modeller, metni görüntülere dönüştürme yeteneğine sahiptir. Metin tabanlı açıklamaları alarak özgün anime sahneleri oluşturabilirsiniz.
ClipDrop: Bu mobil uygulama, gerçek dünya nesnelerini fotoğraflayarak dijital ortama aktarmanıza olanak tanır. Bu da gerçek dünya nesnelerini anime sahneleri içinde kullanmanızı sağlayabilir.