Onaylı Üye
Ankaranın hangi tarafındasın ona göre tavsiye vereyim
Gençlik parkı basss
Ankaraya gittiğimde imrahor deresinden geçtik çok guzel piknik alanları vardı derenin kenarında güzel bir sigara yakılır
ulaşım sorunu şöyle sık sık gidebileceğim bir yer istiyorum o yüzden gitmesi kolay bir yer arıyorum, gitmeyi düşünüceğim zaman o kadar yolu kim çekicek demek istemiyorum kendi kendimeToplu taşımanın gittiği her güzergah kalabalık maalesef Ankara'da. 2 yıl yaşadım ben mavi göle giderdim. Biraz daha şehrin gürültüsünden uzak çok güzel bir göleti var içerisinde. Orada kamelyada oturur derin derin izlerdim.. Tavsiye ederim eğer ulaşım sorununu çözersen
Çok uzak değil aslında anayoldan otobüs geçiyor. Zaten mavigölden sonrası elmadağ rampası. Otobüsten iniyorsun maximum 1 km yürüyorsunulaşım sorunu şöyle sık sık gidebileceğim bir yer istiyorum o yüzden gitmesi kolay bir yer arıyorum, gitmeyi düşünüceğim zaman o kadar yolu kim çekicek demek istemiyorum kendi kendime
bir bakayım hocam ya en kötü olmadı her gün gidiceğim değilde haftada bir kaçamak yapıcağım bir yer olarak kullanırım teşekkürlerÇok uzak değil aslında anayoldan otobüs geçiyor. Zaten mavigölden sonrası elmadağ rampası. Otobüsten iniyorsun maximum 1 km yürüyorsun
valla her türlü uygun yer. Ben canım sıkılıyor tek gidiyordum(çoğu zaman). Bazende manitayla felan. Mekan büyük birsürü yeri varbir bakayım hocam ya en kötü olmadı her gün gidiceğim değilde haftada bir kaçamak yapıcağım bir yer olarak kullanırım teşekkürler
çok doğru söylüyorsun ama işte tek sıkıntı keşfetmesi çok sıkıntı nereye gidiceğini bilemiyorsunvalla her türlü uygun yer. Ben canım sıkılıyor tek gidiyordum(çoğu zaman). Bazende manitayla felan. Mekan büyük birsürü yeri var
kanka 1 kere gittim ve yetti yok yani açıkçası hiç sarmadı ve aşırı uzakArkadaş ortamin veya sevgilin var ise göl başına gidip oralari bi gezebilirsiniz romantik romantik xD
Şilingir Meyhaneyi öneririmhocam keçiörendeyim ama farketmez ya metroyla kolayca gidebileceğim her yer okey
kanka orası günün çok belli saatleri güzel oluyor ya bu aralar nedense çok dolu
hiç duymamıştım bi bakayım teşekkürler
Gölbaşında gezilicek yerleri atabilirmisin kız arkadaşımla gitmeyi düşünüyorumArkadaş ortamin veya sevgilin var ise göl başına gidip oralari bi gezebilirsiniz romantik romantik xD
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?