Onaylı Üye
Ben ilk Commodore 64 ile başladım PC muhabbetine. Oda 90larin başına denk gelir. Fosil oldu şimdi onlar. Millet oyun oynardı ben onun qbasic benzeri makina dili vardı onu çözmeye çalışırdım.21 gral senelerdir burlardayız
O zaman kasetleri vardı bant tarzı onlara kayıt yapıyorduk. Şimdiki kodların bence anası Commodore dur. Evet Load yazardik kasetten yükleme için Run yazardik oyun açmak için vb. Bı çeşit dos idi. Ama qbasic de var di en basit manada.Commodore 64 sizin zamanızında bir şeyleri açmak için pc ye kod gırıyordunuz şimdi ise işler baya degişti abi haksızmıyım
Bizim jenerasyonun kafa bu konularda biraz kırıktır kolay kolay teknolojiden vazgeçmeyiz. Bir dönem atari salonlari var di o zaman bizim için teknolojinin zirvesiydi orası. Hala o oyunlardan başkasını oynamam. İlk oynadığım 3d oyun counter strike dir. Ve 2 aydır pubg ye sardım korona yüzünden evde kala kala alışkanlıklarımız değişti. Çocuklardan bana pubg bulaştı...Maşallah Yaş 21 Benimde Ben 16 Yaşında Birilerini Gördüm En Fazla 41 Görmüştüm Sen 2. Si Oldun Abi Allah Başımızdan Eksik Etmesin
O zaman kasetleri vardı bant tarzı onlara kayıt yapıyorduk. Şimdiki kodların bence anası Commodore dur. Evet Load yazardik kasetten yükleme için Run yazardik oyun açmak için vb. Bı çeşit dos idi. Ama qbasic de var di en basit manada.
Post automatically merged:
Bizim jenerasyonun kafa bu konularda biraz kırıktır kolay kolay teknolojiden vazgeçmeyiz. Bir dönem atari salonlari var di o zaman bizim için teknolojinin zirvesiydi orası. Hala o oyunlardan başkasını oynamam. İlk oynadığım 3d oyun counter strike dir. Ve 2 aydır pubg ye sardım korona yüzünden evde kala kala alışkanlıklarımız değişti. Çocuklardan bana pubg bulaştı...
Benim oğlumda 11 yaşında banada ondan sardı oyun başarılar küçük kardesimben 14 yaşındayım12 yaşımdan beri hemen hemen bu sitedeyim
Ben 70 de olsam içim doksanlarda kaldı vazgeçmiyor...Hoşgeldin o zaman hocam
Bende 23.5 yaşındayım 40 yaşından büyük buralarda zor görüyoruz
❤❤❤
Eskiler buralara pek uğramazlar ya en son 38 yaşında birini görmüştüm inanmadım discordtan resmini gösterdi adamBenim oğlumda 11 yaşında banada ondan sardı oyun başarılar küçük kardesim
Post automatically merged:
Ben 70 de olsam içim doksanlarda kaldı vazgeçmiyor...
YouTube de videosu var 65 yaşında bı amca pubg oynuyor hemde dehşet oynuyor. Bende öyle olurum sanırım...Eskiler buralara pek uğramazlar ya en son 38 yaşında birini görmüştüm inanmadım discordtan resmini gösterdi adam
❤❤❤
Sen biraz bizi kekliyon gibi geldiYouTube de videosu var 65 yaşında bı amca pubg oynuyor hemde dehşet oynuyor. Bende öyle olurum sanırım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?