bilgisayar ilk aldığından berimi böyle yok sonradan mı oldu sorunBilgisayarı 2 gün önce aldım formatlık bir durum olmadığını düşünüyorum virüste olamaz çünkü sadece oyunları yükledim bıraktım
görev yöneticisinden başlangıç yerinden hangi uygulamın pc açılırke açılcağını seçebiliyorusnuz ordan işinize yaramayan her şeyi kapatın başlangiçta açılmasınbiz buna genelde drop diyoruz ama bunun için aarka planda çalişan programlar var onlari devre diş i birakin yoksa siz oyun oynarken dikiyolar sizi pardon hem sizi hem pc yi
işlemciyi deiştirince geçmesinin sebebi ne ? işlemcin çokmu kötüydü darboğazmı yapıoduDostum bende sadece aniden donma sıkıntısı vardı ne format ne başka birşeyle çözdük mecburen işlemciyi değiştirdik inşallah öyle degildir sendeki hata pc yeni sonuçta
evet öyle oluyor işlemci zaten bu işlerden sorumluişlemciyi deiştirince geçmesinin sebebi ne ? işlemcin çokmu kötüydü darboğazmı yapıodu
zaten itopya dan almış ?Bence itopyanin magzasinq gidebilme sansin varsa git goster hem aldiğın yer olsun hemde garantisi devam eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?