ülkenin %45i cahil zaten malum partinin uyguladığı adalet politikası çok iyiki tecavüzcüler adli kontrolle serbest bırakılıyortürkiye'yi genel olarak bu sorundan sorumlu tutmamız bence yanlış unutmayın ki idam getirmek meclisin elinde o adamları oraya taşımak da milletin elinde biz bukadar duyarlıyız fakat o adamlarıda indirmek bizim elimizde malesef başımızdaki mesela güya dindar bir parti okadar müslümanlığı katıyor adamların sesi bile çıkmıyor ayıptır be lafım yok bazı şeyleri iyide yaptılar ama her şey bizim elimizde türk milletinin elinde
İdam gelsin baştakiler assın kafasına göre işlemez türkiyede hadım en iyisi türk milleti koyun sürüsü gibidir hakkını savunamaz,fransa gibi eylem yapamaz hiç bi halt yapamaz türkiyeye olan ilgim,sempatim 2023 e kadar bitik hala 2023 dede aynı şekilde devam edilirse geçmiş olsun ülke brezilyaya döner önüne geçemezsiniztürkiye'yi genel olarak bu sorundan sorumlu tutmamız bence yanlış unutmayın ki idam getirmek meclisin elinde o adamları oraya taşımak da milletin elinde biz bukadar duyarlıyız fakat o adamlarıda indirmek bizim elimizde malesef başımızdaki mesela güya dindar bir parti okadar müslümanlığı katıyor adamların sesi bile çıkmıyor ayıptır be lafım yok bazı şeyleri iyide yaptılar ama her şey bizim elimizde türk milletinin elinde
Yok diyanete ,okçuluğa yatırım yapılacak yoksa rahat edemiyorlarSağa sola Saldırıp paramızı çar çur edecegimize . En azından o paranın 1-2 milyon TL sini Kadın Ve kadın hakları üzerine yatırım yapsak iyi olur bence
bide herkes türkiye her yıl gelişiyor diyolarBumu müslümanlık eline kuranı alan müslüman bi kere dinle siyaseti karıştırmayacaksınız 2si bir gitmez
Post automatically merged:
Yok diyanete ,okçuluğa yatırım yapılacak yoksa rahat edemiyorlar
Onlar saman kafalıbide herkes türkiye her yıl gelişiyor diyolar
Türk milleti koyun gibidir... türkiye için geçerli bence bu tarihe baktık mı değildik bence, ama tarihe tekrar bakıyoruz başımızda hep bir Komutan vardı, bizim başımıza iyi bir lider gelene kadar bu ülke kalkınamaz görmüyormusunuz 15 temmuzda halk sokağa döküldü chp akp mhp ve bir çoğunu tutan insanlarımız o gün birleşti ve ülkeyi savundu dediğim gibi başımıza iyi bir lider gelmediği sürece bu olanlar değişmeyecekİdam gelsin baştakiler assın kafasına göre işlemez türkiyede hadım en iyisi türk milleti koyun sürüsü gibidir hakkını savunamaz,fransa gibi eylem yapamaz hiç bi halt yapamaz türkiyeye olan ilgim,sempatim 2023 e kadar bitik hala 2023 dede aynı şekilde devam edilirse geçmiş olsun ülke brezilyaya döner önüne geçemezsiniz
türkiye adalet'de düşüyor bilgide bilimde düşüyor, askeri olarak yükseliyoruz silahlar yaptık her geçen gün yapıyoruz üretiyoruz savaşta gelişiyoruz ama saygıda, adalette kaybediyoruzbide herkes türkiye her yıl gelişiyor diyolar
sadece askeri yetmeztürkiye adalet'de düşüyor bilgide bilimde düşüyor, askeri olarak yükseliyoruz silahlar yaptık her geçen gün yapıyoruz üretiyoruz savaşta gelişiyoruz ama saygıda, adalette kaybediyoruz
türkiye adalet'de düşüyor bilgide bilimde düşüyor, askeri olarak yükseliyoruz silahlar yaptık her geçen gün yapıyoruz üretiyoruz savaşta gelişiyoruz ama saygıda, adalette kaybediyoruz
benim eniştem öğretmendi sırf çalıtığı okul fetöcü diye işten aldılar oysaki eniştem baya iyi biridir.Bu devletin eline idam verirseniz olan suçsuzlara,masumlara olur. Fetö diye kaç tane masum insanı içeri attılar ve fetö diye kaç masum insanı idam ederler.
o yüzden idam değil eğitim şart.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?