Aynenherkes hikaye paylaşıyor e-kitap sitesi değil burası
E kitap Yeri Deil Doğru Ama Bu Konu Başlıgı Varsa Boş Kalmamalıherkes hikaye paylaşıyor e-kitap sitesi değil burası
Forum Sadece Hile İçin Kurulmadı Sanırım1 2 iyiydide bu akım gibi yayıldı naptınız konu kasar gibi bence el atılması lazım tabi sırf sana demiyorum genel olarak yoksa 3 5 derken sürekli açılır bu konular
bu konu başlığı varsa forumda 500 {lafın gelişi} konu başlığı var her gün bir tane at bu ne böyle giren herkes bune diyip çıkacakE kitap Yeri Deil Doğru Ama Bu Konu Başlıgı Varsa Boş Kalmamalı
Günde Bi Tane At Konusunda Haklısın Bugun Stajdayken Canım Sıkılmıstı 2 fıkra Paylasmıstım Yorumlarda Korku Zannettik Geldik Dediler Bende Korkuda Paylasırım Die Söz verdim O Yüzden Paylaştımbu konu başlığı varsa forumda 500 {lafın gelişi} konu başlığı var her gün bir tane at bu ne böyle giren herkes bune diyip çıkacak
Sadece Aktif Olmaya ÇalışıyorumBunu Akıma Dönüştürmeyin Ve post kasımı yapmayın
Bundan Sonra Günde 1 Vea 2 Tane Atıcam Yoksa E-Kitaba Dönüyomuşçok sık paylaşılmadığı sürece iyi
Sen devam et gayet güzel okurken geriliyorum yöneticilerden bir ses gelmediği sürece istedıgın gıbı atabilirsinBundan Sonra Günde 1 Vea 2 Tane Atıcam Yoksa E-Kitaba Dönüyomuş
Küfürsüz Bir Şekilde Dikkat Ederek Paylasıcam Bundan SonraSen devam et gayet güzel okurken geriliyorum yöneticilerden bir ses gelmediği sürece istedıgın gıbı atabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?