Merhaba dostlarım, ben #baXen
Bugün sizlere kısaltılmış ismi ile "Ano Hana" animesini tanıtacağım.
Fazla lafa gerek yok diye düşünüyorum, aşağıda okumaya başlayabilirsiniz.
Animeyi izlemek isterseniz "Notlar" bölümünde adres yer alacaktır.
"Ano Hana" yani tam ismi ile "Ano Hi Mita Hana no Namae wo Bokutachi wa Mada Shiranai" izlemeye değer bir animedir.
Anime küçük bir kızın küçükken arkadaşları ile oynarken, bir uçurumdan düşüp ölüp, ardından o arkadaşlarının birinin ruhuna hapsolarak başlıyor.
Hapsolan kız(Menma) Jinta'nın yani ana karakterin hanilizasyonu oluyor.
Kızın tek isteği ne olduğunu bilmediği bir dileğinin bulunup onun gerçekleştirilmesidir. Gerçekleştirildiği esnada Jinta'nın hayatından silinip, öbür dünyaya gidecektir.
Menma'yı sadece Jinta görebilmektedir. Bu sebepten etrafında ki insanlar Jinta'ya deli gözü ile bakmaktadır.
Tüm ana karakterler zamanında çocukluk arkadaşlarıdır. Menma dileğini gerçekleştirtmeye çalışıyorken, aynı anda hepsinin tekrardan arkadaş olmasını sağlamak istiyordur.
İzleyenlerin birçoğu sonunda ağladığını, depresyona girdiğini söylemektedir. İzleyen birisi olduğum için dediklerinde de hak vermekteyim. Anlatıldığı kadar bir seridir.
Türü: Yaşamdan kesitler, Doğaüstü güçler, Dram Bölüm Sayısı: 11 Bölüm Süresi: 22 Dakika Yayın Tarihi: 24 Haziran 2011 Yaş Sınırı: 13 Yaş Üstü (13+) Yapımcı Şirketler: Aniplex, Dentsu, Fuji Pacific Music Publishing, Fuji TV Stüdyo: A-1 Pictures Genel Puan: 8.49/10 Benim Puanım: 10/10
Tüm ana karakterleri barından görseller.
Fragman(Trailer) Videoları
Animenin ana karakterlerinden birisi olan Matsuyuki sürekli etrafta görünen Menma'nın kostümlü halidir. Sadece gerçek Menma'yı Jenta görmektedir.
Menma'nın dileği; Jenta'nın ölen annesinin "Jenta küçükken hiç ağlamıyordu, onu ağlatmayı başar." diyerek, Menma'nın da söz vermesi ile bunu başarması gerekiyordu.
Sonlara doğru havai fişek olarak bir son belirmektedir. Menma'nın dileği bu gibi göstermektedirler. Ancak son bölümde ters köşe yapıp tüm hepsinin boşa çıkmasına sebep olmaktadır. Animede ki tüm karakterler, animenin sonlarında birbirleri hakkında düşündükleri hislerini itiraf etmektedirler. İzleyiciye bu itiraflar sonucu Menma'nın dileği buymuş gibi gösterilmektedir, ama değildir.
Bişey diğeceğim de bana saldırı yapmayın.La bu çançinçon işlerini bırakın BATTAL GAZİ izleyin tiplere bak len çıldıracam heehueuheheu
Neyse saldırı yapmayın
Sevenler için guzal
Bişey diğeceğim de bana saldırı yapmayın.La bu çançinçon işlerini bırakın BATTAL GAZİ izleyin tiplere bak len çıldıracam heehueuheheu
Neyse saldırı yapmayın
Sevenler için guzal