Anti-cheat yazılımları tarafından tespit edilemeyecek hilenin yapılması mümkün mü?

Üye
2 HİZMET YILI
Merhaba. Örneğin, en iyi anti-cheat yazılımlarından olan Vanguard ve Easy Anti-Cheat gibi yazılımların bile tespit edemeyeceği bir hile mümkün mü? Oyunda tabii belli edilirse her türlü tespit edileceğini biliyorum ama örneğin Valorant oyununda Aimi pek belli etmeden kafaya götüren bir hileden bahsediyorum. Bu konu hakkında biraz araştırma yaptım ve Arduino, Raspberry Pi gibi cihazlar ile ban yeme riski olmadığı ile ilgili şeyler okudum. Hatta farenin içine hile yüklemekten bahseden kişiler bile vardı. Bir diğer örnek ise MSI markası, yakın zamanda içinde özellikle League of Legends oyununda görüş alanı dışında kalan düşmanların yerlerini tespit edebilen bir yapay zeka barındıran monitör tanıtmıştı. Rica etsem, konu hakkında bilgi sahibi olan kişiler yardımcı olabilir mi?

Moderatörün son düzenlenenleri:
인생은 짧고 고통스럽다
Süper Üye
Ödüller
3
Sosyal
3 HİZMET YILI
aim hilelerini belli etmeme gibi bir şansın yok maalesef. vanguard bunları çok rahatlıkla tespit edebiliyor bunlardan kaçsan bile report edildiğinde ban yiyeceksindir

Discord alpexe
Uzman Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Valla dostum güvenlik sistemi iyi olan oyunlarda illa ki bir gün ban yiyorsun istediğin kadar legit safe tarzı bir şekilde oynasanda.Belli bir süre Valorantta Color Aimbot kullandım en legit safelerden diyebilirim dediğin gibi Arduino ile yapılıyor yaklaşık bi 3 4 ay kadar ban yemeden oynamıştım tabii ki raporlarla beraber elbet ban yedim 6 ay kadar.

Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Mümkün Değil her yasağı delmenin bir cezası olur

Üye
2 HİZMET YILI
zor knk

yanı icerden birinin tum bılgılerı sızdırması gerek oyun fırmasından bırının buda ancak yuksek para veya acık ile mumkun olabilir

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
O görmüş olduğun monitör senin gördüğünden başkasını görmüyor msi nin monitöründen bahsediyorsun sanırım .

Üye
2 HİZMET YILI

Teşekkürler. Peki siz direkt olarak hilenin tespit edildiğine emin misiniz? Yoksa belli ederek oynadığınız için ban yemiş olabilir misiniz?

O görmüş olduğun monitör senin gördüğünden başkasını görmüyor msi nin monitöründen bahsediyorsun sanırım .

LOG isimli haber sayfasının yazdıklarına göre yorum yapmıştım okuduklarımı sizlere de aktarayim;
Şirket yeni monitörüne yapay zekâ ile bir League of Legends hilesi ekledi. MSI tarafından CES 2024 fuarı kapsamında tanıtılan ve 32-inç QD-OLED panelinde 4K çözünürlük ile 240 Hz yenileme hızı sunan yeni oyuncu monitörü MEG 321URX 4K, teknik altyapısından çok yapay zekâ temeli ile dikkat çekti. Bu monitör, yerleşik yapay zekâ altyapısı sayesinde League of Legends oyununu gerçek zamanlı olarak analiz ediyor ve “AI Skylight” adı verilen bir özelliği kullanarak düşmanların görüş alanı dışında nereden geldiğini tespit ederek oyunculara erken uyarı verebiliyor. Bu uyarı için ekranda kırmızı renkli büyük bir kafatası gösteren monitör, bu sayede oyunculara hile koruma sistemlerinin algılamayacağı bir avantaj vadediyor. Bu özelliğin daha sonra Dota 2 ve Counter-Strike 2 Global Offensive 2 için de sunulabileceği aktarılıyor.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Üye
2 HİZMET YILI
Yakalanmadan sonsuza kadar hile yapmanın bir yolu yok.

Uzman Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
Zor kanka yani bir güncelleme gelir dalgınlığına denk gelir gidersin ama etkili kullanırsan recoil makroları oluyor fps oyunları için tabi onlarda ban yeme riskin daha düşük

Üye
2 HİZMET YILI
bence mümkündür belli etmeden hileni kullanabilirsin

Uzman Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Hayır Bir süre sonra tespit edilicek eninde sonunda

Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Yalancının mumu yatsıya kadar diye bir laf var, hile için de geçerli bence.