Anti Hile yapmak istiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Master
Uzman Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Şimdi bir client yaptım giriş yap diyince oyunun dosya konumunda ki Hile algılatıcak dosyaları görüp oyuna girişi engellemek istiyorum Video vs herşeyi atın yeterr ki şunu yapayım.

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Kod:
string dosya_dizini = AppDomain.CurrentDomain.BaseDirectory.ToString() + "Deneme.txt";
if (File.Exists(dosya_dizini) == true) // dizindeki dosya var mı ?
 {
 // varsa
 label1.Text = "Dosya Var";
 label1.ForeColor = Color.Green;
 }
 else
 {
 // yoksa
 label1.Text = "Dosya Yok";
 label1.ForeColor = Color.Red;
 }

Bu tarzda bir kontrol ile engelleyebilirsin. Eğer basit bir client ise. Dosya aratıyorsun. Oyunun klasöründe demişsin, o sebeple oyunun klasöründe söylediğin hilenin isminde dosya var mı yok mu onu araştırır bu program
Post automatically merged:

internetten arastirabilrsn
burası da internet, fikrin yoksa önerin de olmasın. Yorum kasmak istiyorsan mantıklı yorumlar yapmalısın

Üye
8 HİZMET YILI
searching for file names in same directory of the game or identifying a file whos injecting the game through spoofer.

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Peki ya inject lik bir konu olduğu zaman ne yapacaksın ?

Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
internette biraz araştırma yap bu konu ile ilgili ama yeterli pek birşey yok gibi

Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
gerçekten sağlam bi proje yapmak istiyosan title algılamayla olmaz programı random isimlendirir çok rahat açar oyunda ve ya programda değişmesini istemediğin değeri okutdur koruma programına olağan dışı değişimlerde oyunu kapat

Üye
6 HİZMET YILI
Şimdi bir client yaptım giriş yap diyince oyunun dosya konumunda ki Hile algılatıcak dosyaları görüp oyuna girişi engellemek istiyorum Video vs herşeyi atın yeterr ki şunu yapayım.
dostum bende yapmak istiyorum ya bulursan söylersen çok sevinirim

Are you sure
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
C# dan Böyle CheatList Yapıp Detech Etmek Birazcık Basit Yani Adam Değiştirebilir Zaten .Net Olduğu İçin Direk Anti Hileni Fix Edecektir Sana Tavsiyem C++ Servis Yazabilirsin Eğer C++ Bilgin Yüksekse Driver Yazabilirsin Bunu Servis İle Birleştirip Maksimum Koruma Sağlıyabilirsin Biz Şuan Ekiple Fivem Anti Cheat Yapıyoruz @KusursuzHacker Bilir <3 Demi Kankaq

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...