hocam ben zaten belirttim bunu yaptığımı. yapıktan sonra yenden başlatıyorum hala çalışıyor ve bu regedit dizini siliniyorAyarlardan Windows 10 Defender bildirimlerini kapat. Aynı sorun bende de vardı böyle çözdüm.
2. seçenekte HKEY_LOCAL_MACHINE ➡ SOFTWARE ➡ Policies ➡ Microsoft ➡ Windows Defender
Deyip yeni dword(32) değeri DisableAntiSpyware adında oluşturun değeri 1 yapın.
dostum ne kadar kayıt defterinden kapatsan da pc güvenlik duvarı etkinleştirmelerini asla kapatmazarkadaşlar görev yöneticisinde windows defender çok cpu tükettiğini gördüm ve kapatma gereği duydum. kapatmam için bir kaç konuya baktım regeditten dword(32bit) açıp DisableAntiSpyware değerini 1 yapmamı söylüyorlar fakat yapıp çıktıktan sonra yeniden başlatınca hala çalışıyor ve o dosya siliniyor yardım eder msiniz çok cpu yiyo
Ekli dosyayı görüntüle 88755
Post automatically merged:
pc yi kapatıp açtığımdan şuanda çok yemiyor ama oyuna girsem veya biraz kullansam çıldırıyor
eyw %20 memory yiyordu kapadım sonunda
- Görev Yöneticisi'ni açmak için Ctrl + Shift + Esc tuşlarına basın veya Ctrl + Alt + Delete'e basın ve "Görev Yöneticisi"ni seçin.
- Görev Yöneticisi'nde, "Ayrıntılar" sekmesine tıklayın.
- Servisler sütununu bulun ve Antimalware Service Executable'i bulun.
- Antimalware Service Executable'e sağ tıklayın ve "Görevi Sonlandır" seçeneğini seçin.
- Uyarı mesajını onaylamak için "Evet" seçeneğini seçin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?