Çözüldü antivirüs memoryui silmesin istiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
bilgisayarıma durmadan coinminer giriyor bu yüzden avg antivirüs satın aldım ve gayet güzel işini yapıyor memoryui loaderi istisnalar bölümüne ekleyip çalıştırdığımda sorun olmuyor ama exeyi ekleyebiliyorum sadece ve açınca bildiğiniz gibi exe kendini siliyor ben normalde zip klasörünün içinden memoryui açıyordum bu sayede sürekli silinmiyordu ama zipi istisnalara ekleyemedim her seferinde zipten exeyi çıkarıp istisnalara ekleyip öyle mi açmak zorundayım yoksa zipi istisna göstermenin ve açmanın yolu var mı

Çözüm
bilgisayarıma durmadan coinminer giriyor bu yüzden avg antivirüs satın aldım ve gayet güzel işini yapıyor memoryui loaderi istisnalar bölümüne ekleyip çalıştırdığımda sorun olmuyor ama exeyi ekleyebiliyorum sadece ve açınca bildiğiniz gibi exe kendini siliyor ben normalde zip klasörünün içinden memoryui açıyordum bu sayede sürekli silinmiyordu ama zipi istisnalara ekleyemedim her seferinde zipten exeyi çıkarıp istisnalara ekleyip öyle mi açmak zorundayım yoksa zipi istisna göstermenin ve açmanın yolu var mı
Merhabalar, antivirüs programını kapatmadan loader'ı açmamanız gerekmektedir. Ve bir çok hata ile karşılaşılmasının ana nedeni antivirüs programının açık bırakılmasıdır. Lütfen antivirüs programınızı kapatın veyahut silin...
Sanma şâhım herkesi sen sâdıkâne yâr olur
Ultra Üye
Ödüller
5
Sosyal
3 HİZMET YILI
Merhabalar, antivirüs programını kapatmadan loader'ı açmamanız gerekmektedir. Ve bir çok hata ile karşılaşılmasının ana nedeni antivirüs programının açık bırakılmasıdır. Lütfen antivirüs programınızı kapatın veyahut silin.

Bu konudanda yararlanabilirsiniz :
https://memoryhackers.org/konular/m...dan-cikartmaya-usenenler-icin-kisayol.262784/

Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...