merhaba ben aqualrex. bugun sizlere geçenlerde yuklemeden önce virüs totele tarattıgım antivirüs programlarından bahsedecegim tarattıgımda trojan tespit ediyor avast olsun kaspersky virüsten kurtulmak isterken böyle birşey cıkıyor neden olabılır ? yada bana antivürüs onerin virüüssüz.
kendi sitelerinden indir kurumsallaşmış programları kullan merdiven altı ne olduğu şeyleri açma ve karlı firmanın programını bende olsam bende virus derdim
Daha önce de birçok virüs programı kullanmış biri olarak şunu söyleyeyim windows defender gayet yeterli bence.Bunların dışında istiyorsan eset öneririm
Yıllardır sadece defender kullanıyorum tek virüs yemedim bence virüs programı gereksiz. Bir diğer virüs programı birbirini sürekli virüs olarak algılıyor.
Virüsün bulaşabileceği yolları veya internette dolaşırken neyin virüs olup olmadığını anlayabiliyosan pek ihtiyaç yok o tarz şeyllere.
Ama illa istiyosan parayla al ücretsizler pek de şey değil
Kesinlikle virüs olsun google tarayıcısından virüslü bir dosya olsun site olsun seni her şekilde koruya bilecek bir program biliyorum Adı Malware 7 günlük ücretsiz deneme sürümü mevcut bir dene pişman olmayacaksın kesinlikle
Defender pekte sanıldığı kadar güzel değil temel bir koruma sağlıyor. Kaspersky da ise orijinal anahtar kullanmıyorsanız çok uğraşırsınız. En iyisi Avast kurun uğraşmayın.
ben önceden eset nod32 kullanıyordum iyi program ama antivirüs programları pcyi çok ağırlaştırıyor. windows açılırken başka işler yaparken çok uğraştırır pc iyise sorun yok ama yine de tavsiye etmem defenderi tavsiye ederim oyun veya programlar ile uğraşırken onu bile devre dışı bırakıyorum.