Seçkin Üye
Kanka MalweraBytes Buldum Güzelmi Sence Bilgin Varmıben yıllarca esed kullandim ama simdi lazim olmuyor
Onuda tavsiye ediyorlar kullanmadim bisey diyemem tek kullandigim antivirus eseddi işimi görüyordu açıkcasiKanka MalweraBytes Buldum Güzelmi Sence Bilgin Varmı
Aynen ben bilgisayarı aldığımda bilgisayarı toplayıp kuran adam Eset Antivirus programını kurmuştu o zamandan beri kullanıyordum fakat hep key istiyordu yeniliyordum yoruldum buraya konu açmışdım senin gibi bilgisayarın kendi windows defender yeter dediler bende öyle yaptım.ben yıllarca esed kullandim ama simdi lazim olmuyor
Aynen çok şart degil aslında ekstra korumaAynen ben bilgisayarı aldığımda bilgisayarı toplayıp kuran adam Eset Antivirus programını kurmuştu o zamandan beri kullanıyordum fakat hep key istiyordu yeniliyordum yoruldum buraya konu açmışdım senin gibi bilgisayarın kendi windows defender yeter dediler bende öyle yaptım.
Aynen Anca gidersin küfür edersin birilerine onlar da senin ip adresine bulursa truva gibi virüsler bulaştırmaya çalışırlar bir çok virüs çeşiti var popüler olan truva. Ama kim uğraşsın senin bilgisayarını ne yapsınlar kiAynen çok şart degil aslında ekstra koruma
Avast en küçük bir şeye virüs diyor bence o kötü..Virüsü kaldırmak istiyorsan çok güçlü bi program Hitman PRO
Antivirüs içince Avast
hitman pro backdor yakaladımı BSOD veriyo güçlü bi program katılıyorumVirüsü kaldırmak istiyorsan çok güçlü bi program Hitman PRO
Antivirüs içince Avast
Bsod nedir ?hitman pro backdor yakaladımı BSOD veriyo güçlü bi program katılıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?