Ekstra bir ayar değilse normalde zaten kullanabiliyorum uzak bağlantı yapınca sorun oluyor. Bilmediğim bi ayarsa söylersen bi bakayımVM ayarlarında fare ve klavye kullanımına izin verdiniz mi?
Nasıl yapacağımı söylersen bir bakayımEriştiğin bilgisayarda verdiğin yetkileri kontrol edip klavye ve mouse yetkisini verdiğinden emin olabilir misin?
Bahsettiğin anydesk hesabı mı?Aynı sorunu yaşadım, benimkini çözdüm, yerel makinemde ve uzaktaki makinede aynı hesapla giriş yaptım. Uzak makinedeki hesabımdan çıkış yaptım ve fare ve klavye işlevleri geri geldi.
Hocam sadece oyunu açınca oluyor belli ki oyun bir şekilde engelliyoreriştiğin pc de verdiği yetkileri kontrol et
Anydesk'te sağ üstte 3 çizgi var ona tıklayıp settings'e gel. Soldaki menüden Security tabının altında Permissions butonuna tıkla. Burada Permission Profiles kısmında hangi profilin neye erişimi olduğunu seçebilirsin.Ekstra bir ayar değilse normalde zaten kullanabiliyorum uzak bağlantı yapınca sorun oluyor. Bilmediğim bi ayarsa söylersen bi bakayım
Nasıl yapacağımı söylersen bir bakayım
Yok hocam farklı bir engelleme var.Anydesk'te sağ üstte 3 çizgi var ona tıklayıp settings'e gel. Soldaki menüden Security tabının altında Permissions butonuna tıkla. Burada Permission Profiles kısmında hangi profilin neye erişimi olduğunu seçebilirsin.