AOC monitör solgun renk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
60 hz aoc monitör kullanıyorum. elim dokunmatik tuşuna degdi . renkler birdenbire soluklastı . yazılar zor okunuyor . fişten cıkardım taktım monitöre reset attım düzelmedi. lol e gireyim dedim girince 3 saniye karanlık ekran oldu sonra eskisi gibi canlı renk oldu . alt tab atınca yine 3 saniye karanlık olup solgun oluyor . böyle ekrana bakmak cok zor. bu işten anlayan var mı

🅵🅴🅻🅰🅺🅴🆃
Uzman Üye
Ödüller
6
Sosyal
8 HİZMET YILI
Aoc hangi model

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Ne yazık ki AOC monitörü o kadar yüksek kalitede değil, size bir ipucu vereceğim, Samsung, LG, Asus gibi başka bir ünlü marka ve hatta ülkenizdeki ünlü markaları arayın.

240hz bir monitörüm var ama sorun çıkarması konusunda ciddi sıkıntılar yaşıyorum.

Banlı Üye
2 HİZMET YILI
Aoc monitör pişmanlıktır bu gibi sorunlarla 1 ayda ortalama 5 kez karşılaşıyorum

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Suggest u buy new one . AOC is fine line a model

Onaylı Üye
Ödüller
6
Sosyal
6 HİZMET YILI
Monitörün renk paletlerini değiştirmiş olabilirsin onboard ekranı biraz kurcala yada bilgisayarı fişten çek komple elektiriği kes 15 20 sn sonra yeniden aç türk işi aç kapat düzelir.

Saitama
Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
I had an AOC and it was just a dead pixel headache

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
I think it's better to take it to technical assistance

Uzman Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
Evet, bu işten anlayan biri olarak size yardımcı olabilirim.

Elinizin monitörün dokunmatik tuşuna değmesi, monitörün renk ayarlarının değişmesine neden olmuş olabilir. Monitörünüzün menüsüne girip renk ayarlarını kontrol etmenizi öneririm.

Monitörünüzün menüsüne girmek için genellikle ekranın altında veya yanında bulunan bir düğme veya düğme kombinasyonu kullanılır. Monitörünüzün kullanım kılavuzuna bakarak menüsünü nasıl açacağınızı öğrenebilirsiniz.

Monitörünüzün menüsünde, "Renk" veya "Görüntü" gibi bir bölüm bulmalısınız. Bu bölümde, renk sıcaklığı, kontrast, parlaklık ve diğer renk ayarlarını değiştirebilirsiniz.

Renk ayarlarını değiştirdikten sonra, monitörünüzün nasıl göründüğünü kontrol edin. Renkler normal görünüyorsa, sorun çözülmüş demektir.

Renk ayarlarını değiştirmek sorunu çözmezse, monitörünüzde bir sorun olabilir. Bu durumda, monitörünüzü bir servise götürmenizi öneririm.

İşte monitörünüzün renk ayarlarını kontrol etmek için bazı ipuçları:

• Monitörünüzün menüsüne girin ve "Renk" veya "Görüntü" bölümünü bulun.
  • Renk sıcaklığı ayarını "Sıcak" veya "Soğuk" olarak değiştirin.
  • Kontrast ayarını artırmak veya azaltmak için kaydırıcıyı kullanın.
  • Parlaklığı artırmak veya azaltmak için kaydırıcıyı kullanın.
  • Diğer renk ayarlarını da denemek isteyebilirsiniz.
Bu ayarları değiştirdikten sonra, monitörünüzün nasıl göründüğünü kontrol edin. Renkler normal görünüyorsa, sorun çözülmüş demektir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...