iftira atıp durma kardeşim hileyi arkadaşa yaptık karşılaştığımız sorunu paylaşmak istedim, kassam 1 günde 50 kasarımdaha hileyi kullanıcak post'un bile yokken neye göre kullandın da çözüm üretiyorsun şaşırtıcı bir durum açıkcası
discord'un dosya konumu yok bi kere discord yüklenebilir bir program ile gelmiyor ki kafadan sallayıp sallayıp duruyorsunuz
amaç post kasmak başka bir şey degil
discordu yönetici olarak çalıştır sol altta nick inin en sağında ayarlar işareti var ona bas. Açılan asyfada en altta oyun etkinliği var ona bas eklenen oyunlar kısmında oyunun ismi gözümesi gerekiyor gözüktüğü zaman sağında arayüzü aç/kapa var ona basıp etkinleştir eğer oyun gözükmüyorsa manuel olarak oyunun .exe dosyasını ekleyip aktifleştirdostum discord arayüzü açılmıyor oyunlarda nasıl yapacağım
windows aramaya exploit yaz ilk secenegi varsayılan olarak kapalı yap sonra reset at öyle deneplease reboot your computer diyor yardımcı olursanız sevinirim
mee to? any solitions or u fixed?appear blue screen for me, Apex work fine, but apb appear blue screen and restart
Im using apb from steam
beyler apex sıkıntısız çalışıyor da bunda pc mavi ekran verip kapanıyor hiç bir şekilde açılmıyor nasıl düzeltebilirim bi arkadaşta daha bu sıkıntı var.mee to? any solitions or u fixed?
aynı sorun bende de var çözebildin mi acaba ?Hile çalışmıyor sıkıntısız load ediyorum herşeyi oyuna giriyorum 10 saniye sonra mavi ekran yiyorum diğer hilelerde böyle bir sıkıntı yok
önce oyunu hilesiz aç pencere moduna al alt entere basarak sonra hileyle girbende mavi ekran veriyor
bende de her şey tamdı oyunu hilesiz 5 dk oynayıp çıktım sonra her şeyi sıfırdan açıp yaptım discord u yönetici çalıştırmayı unutma apex de arada discordu yöneticisiz çalıştırınca da çalışıyorduarkadaşlar apexe sıkıntısız girebiliyorum exp protection kapalı zaten windef de kapalı ancak açamıyorum onun dışında apex sıkıntısız çalışmakta
oyuna bu sefer girebildim hile yüklü oplduğu ahlde ama inserte bastığım gibi mavi ekranı verdi yine ya oyun pencerelide bir debende de her şey tamdı oyunu hilesiz 5 dk oynayıp çıktım sonra her şeyi sıfırdan açıp yaptım discord u yönetici çalıştırmayı unutma apex de arada discordu yöneticisiz çalıştırınca da çalışıyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?