bluetooth kullandığım için rival 3 mausu dpi ayarlayamıyorum. usb de izin veriyor sadece dpi ı ayarlamama. onda da kopup duruyor bağlantımouse dpi'sini arttır rahatlarsın
apexde aslında spray çok kolay? sitedeki hile gelicek 2 3 güne onu kullanabılırısnBaşlıktata yazdığım gibi internette bulduğum bir no recoil script kullanıyorum. Neredeyse 0 a indiriyor recoil'i ama mausa sürekli küçük daireler çizdirdiği için bayağı bi zorluyor mausu kaydırmaya çalışırken ben.
Başka bir yolu var mıdır bu recoil'i azaltmanın ya da maus kontrolünü arttırmanın ?
dpi arttırmayı deneBaşlıktata yazdığım gibi internette bulduğum bir no recoil script kullanıyorum. Neredeyse 0 a indiriyor recoil'i ama mausa sürekli küçük daireler çizdirdiği için bayağı bi zorluyor mausu kaydırmaya çalışırken ben.
Başka bir yolu var mıdır bu recoil'i azaltmanın ya da maus kontrolünü arttırmanın ?
dpi arttır ya da öyle bir özellik yok ise arttırıcı uygulamalar araştırBaşlıktata yazdığım gibi internette bulduğum bir no recoil script kullanıyorum. Neredeyse 0 a indiriyor recoil'i ama mausa sürekli küçük daireler çizdirdiği için bayağı bi zorluyor mausu kaydırmaya çalışırken ben.
mouse nin hassasiyetini yükseltebilirsin öyle olabilirBaşlıktata yazdığım gibi internette bulduğum bir no recoil script kullanıyorum. Neredeyse 0 a indiriyor recoil'i ama mausa sürekli küçük daireler çizdirdiği için bayağı bi zorluyor mausu kaydırmaya çalışırken ben.
Bunu nasıl yapacağımı bilmiyorum da bir rehber falan var mıdır ? rival 3 de makro ayarlamayı biliyorum da ahk yi nasıl kontrol edeceğime dair fikrim yok.no recoil genelde kısa mesefelerde kullanılıyor, kullandığınız yazılımda makroyu aç kapat olarak ayarlayabiliyorsanız mousenin makrosuna koyun yerine göre açıp kapatırsınız.
Çok fps oyunlarıyla arası olan biri değilim de apexi sevdiğimden oynuyorum. Spray olayında da normal sprayim çok kötü değil de lobide 400-500 level terli oyuncular oldumu geriyo ortamı. Hile güncellense de sitede en azından recoil wh falan açsakapexde aslında spray çok kolay? sitedeki hile gelicek 2 3 güne onu kullanabılırısn
sıkarken daire yapar gibi hareket ettir silahi dümdüz gidiyorBunu nasıl yapacağımı bilmiyorum da bir rehber falan var mıdır ? rival 3 de makro ayarlamayı biliyorum da ahk yi nasıl kontrol edeceğime dair fikrim yok.
Post automatically merged:
Çok fps oyunlarıyla arası olan biri değilim de apexi sevdiğimden oynuyorum. Spray olayında da normal sprayim çok kötü değil de lobide 400-500 level terli oyuncular oldumu geriyo ortamı. Hile güncellense de sitede en azından recoil wh falan açsak
Script bunu yapıyor zaten kullandığım. Dediğim gibi çok kasıntı oynamadığım için öyle küçük daire çizme olayına hiç bulaşmıyorum.sıkarken daire yapar gibi hareket ettir silahi dümdüz gidiyor
knk bana linkini atarmısın bende arıyorum bulamadımBaşlıktata yazdığım gibi internette bulduğum bir no recoil script kullanıyorum. Neredeyse 0 a indiriyor recoil'i ama mausa sürekli küçük daireler çizdirdiği için bayağı bi zorluyor mausu kaydırmaya çalışırken ben.
ranked girersen bi tık daha rahatlayabilirsinBunu nasıl yapacağımı bilmiyorum da bir rehber falan var mıdır ? rival 3 de makro ayarlamayı biliyorum da ahk yi nasıl kontrol edeceğime dair fikrim yok.
Post automatically merged:
Çok fps oyunlarıyla arası olan biri değilim de apexi sevdiğimden oynuyorum. Spray olayında da normal sprayim çok kötü değil de lobide 400-500 level terli oyuncular oldumu geriyo ortamı. Hile güncellense de sitede en azından recoil wh falan açsak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?