bende bekliyorum yenisini esp den ziyade aimbotu bekliyorumUzun süredir formda aktif değilim olduğum sürelerde de sadece Apex ESP'yi kullanıyordum fakat şu an baktığımda offline durumda gelişmelerden haberi olan birileri var mı yakın zamanda güncellenmesi gerçekleşir mi bilgilendirir misiniz?
aim gelirse ne güzel olur no recoil yerineevet güncellenecek betada şu an dostum
betada kankaUzun süredir formda aktif değilim olduğum sürelerde de sadece Apex ESP'yi kullanıyordum fakat şu an baktığımda offline durumda gelişmelerden haberi olan birileri var mı yakın zamanda güncellenmesi gerçekleşir mi bilgilendirir misiniz?
valla ben bilmiyorum ne özellik getirilecek oynamadım hiçaim gelirse ne güzel olur no recoil yerine
oyun mekanik olarak hızlı bir oyun o yüzden dedim ve eğer aim gelirse hileye oynamanı tavsiye ediyorumvalla ben bilmiyorum ne özellik getirilecek oynamadım hiç
bi çıksın da hayırlısıyla oynarız inşallah kral eyvallah önerin içinoyun mekanik olarak hızlı bir oyun o yüzden dedim ve eğer aim gelirse hileye oynamanı tavsiye ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?