Çözüldü APEX HWİD ban hakkında 4 sorum olacak?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar Apex Legends'te HWİD ban yedim 4 sorum olacak.
  1. APEX HWİD ban belirli bir süre midir. Ya da değil ise bunu nasıl öğrenebilirim ?
  2. Sitede ki spoofer apex için işe yarıyor mu ?
  3. Ücretli Apex hilelerinde ya da bizim sitede ki Apex hilede oyuna girmeden önce donanım bilgilerini değiştiriyor mu ? 1 oyun sonra ban yiyorum normalde.
  4. Alternatif bir çözümü var mı ?

Çözüm
HWID banlar kalıcı.
Sitedeki spoofer apex için fixli olması lazım
3. ye gelirsek paralı hilelerde bu mevcut diye biliyorum. Fakat ücretsiz hilelerde bunu bulamazsın ne yazık ki.
İts Adventure Time
Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
1.Apex Hwid Ban kalıcıdır.
2.İşe yarıyordu fakat şuan sanırım fix.
3.Ücretli hilelerin çoğunda özellikle pahalı hillerde HWİD lock bulunmakta. Fakat sitedekide yok diye biliyorum. Hwid ban yemişsin.
4.Alternatifi yok malesef. HWİD spooferin varsa kolayca kurtulabilirsin kalıcı spoofer almanı öneririm , pahalıdır fakat istediğin kadar kullanabilirsin. Aylık spoofer veya günlük spoofer alırsan süresi bitince yine ban yersin.

Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
HWID banlar kalıcı.
3. ye gelirsek paralı hilelerde bu mevcut diye biliyorum. Fakat ücretsiz hilelerde bunu bulamazsın ne yazık ki.

Çözüm
Ultra Üye
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
benim pc banlı uzun süre oldu sanırsam perma / sınırsız !
sitedeki spoofer sanırsam fix bir kaç kişi konu açıp spoofer fix demişti !
sitedeki hile şuan fix ama önceden de kendi öyle bir durum yoktu ayriyetten spooferi açıyordum ama paid hack ler de çoğunlukla vardı diye düşünüyorum
alternatif çözüm için ya pc yi değiştircen ya da spoofer alcan !

Seçkin Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
1.Apex Hwid Ban kalıcıdır.
2.İşe yarıyordu fakat şuan sanırım fix.
3.Ücretli hilelerin çoğunda özellikle pahalı hillerde HWİD lock bulunmakta. Fakat sitedekide yok diye biliyorum. Hwid ban yemişsin.
4.Alternatifi yok malesef. HWİD spooferin varsa kolayca kurtulabilirsin kalıcı spoofer almanı öneririm , pahalıdır fakat istediğin kadar kullanabilirsin. Aylık spoofer veya günlük spoofer alırsan süresi bitince yine ban yersin.
Teşekkür ederim.
HWID banlar kalıcı.
Teşekkür ederim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...